Şimdi Ara

Life is Strange 2 [PS4 ANA KONU] 27 EYLÜL 2018 İLK BÖLÜM ÇIKIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son episode 3 Aralıkta çıkacağı için ; almak istiyorum şu indirimden ,,, Yorumlarınız nasıl acaba ? Yine merak uyandırıcak bir oyun olacağından hemfikirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Complete Season Trailer - Life is Strange 2

• son 4 gün.....

• Şu oyunu alan ya da satan daha görmedim😂 Primary hakkini satan ya da ortak almayi dusunen yok mu😊

• İlk oyun ortalığı bu kadar kavururken ikinci oyunun neden bu kadar konuşmalardan uzak olduğunu anladım. Oyun boyunca neredeyse sadece sinematik izliyorsunuz ve doğru düzgün hiçbir şey olmuyor. Oyunu Daniel'a karşı nasıl bir ağabey olacağınız üzerine kurmuşlar fakat bence pek başarılı olamamış. Her şeye rağmen Life is Strange'in tüm oyunlarını sevdiğim gibi bunu da sevdim. Yumuşak grafikleri, karakter içselleştirmeleri, arka fonda çalan hafif gitar tınıları ve diğer şarkılarla beraber ilk oyunda ve Before the Storm'da olduğu gibi bütün olarak akan bir sanat eseri gibi. Senaryo açısından çok yavan kalsa ve neredeyse hiçbir şey olmayıp bize oynayış şansı vermese bile zevkle oynadım.

Benim anlamadığım Before the Storm dahi daha fazla atraksiyona sahip olabilir yahu. 5 bölüm boyunca o kadar yer geziyor o kadar insan görüyoruz fakat bir elin parmağı kadar olay göremiyoruz. Çok daha dolu ve varyasyonlu bir oyun olabilirmiş fakat iç ses oyunu yapmışlar...

Daha ilk bölümde 5 dakikada Lyla'ya alışmıştım ve oyunda o partiye gidememek içimde ukte kaldı yahu oyun bitiyordu hala daha aklımda o parti vardı

• Oyun şu anda US Store'da 16 dolara inmiş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Oyun şu anda US Store'da 16 dolara inmiş durumda.
    ben çift hak 50 liraya sattim hocam geçen hafta

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    O fırsatı kaçırmışız hocam maalesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 25 Şubat 2020; 20:7:46 >
  • Episode 1 ücretsiz oldu.

-----

Life is Strange 2 - Episode 1 NOW FREE!

• Oyunun fiyatı 80 TL 'lere düşmüş (Complete season)....Ps5 te pri hak arıyorum ; eğer satmayı düşünen varsa yada birlikte alalım diyen olursa , bana ulaşabilirsiniz....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.