Şimdi Ara

LİG TV SINIRLI SAYIDA 549 TL 1 YILLIK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
5
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor ekstra paketi almak istesek sadece 11 liramı vereceğiz şimdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

şampiyonlar paketi 466 lira digitürk satıyor hemde.. yalniz hd değil galiba

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kredi-karti-kampanyasi

bu paket hem hd değil hemde keyif paketleri yok.. 3 aylık bazı kanallar heidye... bunda ise belgesel ve spor extra gibi keyif paketleri hd olarak 12 ay boyunca seyredilebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

Evinize kuruluma gelen olursa 5103 dekoder almayın.çamur gibi görüntüsü var.hd yayınlarda mozaiklenme yapıyor...9504 de ısrar edin...

Bende suan hem 5103 hemde 9504 var. Aynen dediginiz gibi goruntude ki kalitesizlik bariz belli oluyor. Bugun bayiye gidip 9504 konusunda bastiracagim bakim sonuc ne cikacak.

• Ustalar, media markt kampanyasindan uyelik alip yanina yan odadan yari fiyata cihaz alan oldu mu hic?

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Daha gelir ürün, sınırlı sayıda olacağını pek zannetmiyorum.

Arkalaşlar lig paketi bitti şu an satışta degil

• Yok mu guzel kampanya?

• digitürk yeni abone olanlara 1 ay tüm paketleri hediye ederken bu kampanyada bunu yapmıyor garip bir şekilde ayrımcılık resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Daha gelir ürün, sınırlı sayıda olacağını pek zannetmiyorum.

Arkalaşlar lig paketi bitti şu an satışta degil

Paket suanda yokmu acaba ne zaman gelir?

• Gaziemir mediamarkt e dün gittim oradaki çalışan arkadaşlarla konuştum, abi dünyada böyle fiyat yoktu geçen seneden elimizde 20 tane kalmıştı onları sürdük geçen senenin fiyatıyla aynı gün bitti zaten dedi. Dedim bir daha gelirmi? Yok dediler şampiyonlar paketi gelmeyecek artık sadece takım paketi gelecek onun fiyatları da belli değil dedi ama bu kadar avantajlı olmayacak dedi neye dayanarak söyledi bunu bilmiyorum. Bence beklemeyin bir daha geleceğini bende sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle bitecek digitürk üyeliğim için iptal faksı cektim.Devam etseydim 92 tl ödeyecektim.Bugün yılbaşına kadar bedava yılbaşından sonra 59.90 tl önerdiler (hd+şampiyonlar paketi).Spor ekstra istiyorum ayrıca deyince onuda yılbaşına kadar bedava sonra 13 tl dediler.Mayıs ayında maçlar bitince spor paketlerini kapatabileceklerini yani faturamı 33 tl ye düşürebileceklerini söylediler.Kabul etmedim.En azından 59.90 tl fiyatına dahil spor ekstra istedim.Ne dersiniz verirlermi.Kabul etsemiydim
  • merhaba alabilecegim istanbulda herhangi bir magaza var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bu kampanyadan almayın. Digitürk kurulum yapmıyor. Teknik servis 1 haftadır gelecek gelmedi. Herhalde en sonunda mahkemelik olacağız.

Hayatımda böyle rezalet görmedim.

Digitürk teknik servise bilgileriniz gönderildi diyor. Teknik servis bilgileriniz bize gelmedi diyor. Kesinlikle bulaşmayın bu işe.
  • svs S kullanıcısına yanıt
    benimde aynı durumda en sonunda dün akşam aradılar randevu verdiler haftaya kuruluma gelecekler nihayet
  • Hic bir yerde kalmadi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: svs

Sakın bu kampanyadan almayın. Digitürk kurulum yapmıyor. Teknik servis 1 haftadır gelecek gelmedi. Herhalde en sonunda mahkemelik olacağız.

Digitürk teknik servise bilgileriniz gönderildi diyor. Teknik servis bilgileriniz bize gelmedi diyor. Kesinlikle bulaşmayın bu işe.

Bazen sorunlar olabiliyor bunu genellememek lazim.. Bende bu kampanydan uyelik baslattim.. Ilk is olarak digiturku aradim.. Kayit olusturuldu ve teknik servisin gun verecegi soylendi.. Bir gun sonra teknik servis gun veren msj atti.. Soyledikleri gun de geldiler ve kurulum yapildi.. Bendede sifrede bi sikinti cikmisti ama 1 gun sonra sorun cozuldu.. Yayinlar acildi.. Sonrasinda makinenin fisini cekip d smart modullu olan uydumu actim.. Digiturku sadece mac yayinlarinda aciyorum,, cunku dogru duzgn hic bi kanal acik degil.. Belgesel ve sporextra keyif paketleri var onlarda ise yaramaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Sakın bu kampanyadan almayın. Digitürk kurulum yapmıyor. Teknik servis 1 haftadır gelecek gelmedi. Herhalde en sonunda mahkemelik olacağız.

Bazen sorunlar olabiliyor bunu genellememek lazim.. Bende bu kampanydan uyelik baslattim.. Ilk is olarak digiturku aradim.. Kayit olusturuldu ve teknik servisin gun verecegi soylendi.. Bir gun sonra teknik servis gun veren msj atti.. Soyledikleri gun de geldiler ve kurulum yapildi.. Bendede sifrede bi sikinti cikmisti ama 1 gun sonra sorun cozuldu.. Yayinlar acildi.. Sonrasinda makinenin fisini cekip d smart modullu olan uydumu actim.. Digiturku sadece mac yayinlarinda aciyorum,, cunku dogru duzgn hic bi kanal acik degil.. Belgesel ve sporextra keyif paketleri var onlarda ise yaramaz...

Sporsever paketi diye bi keyif paketi var sporextra ek paketlere giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Sporsever paketi diye bi keyif paketi var sporextra ek paketlere giriyor.

Haklisin digiturkte lig tv disinda diger kanallar ve paketlerle pek ilgim olmadigindan aklima oyle gelmis..

• quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

arkadaşlar yok mu bu paketten ulan tam ligtv alırız diye kombine almadım şmdi de paket bulunmuyo

Arkadaşlar lig tv 150 adet kadar sattık ve elimizde bitti bu fiyata bu paket içeriginde paket satılmayacak aksi bir gelişme olmadıgı sürece eğer bir gelişme olursa size haber ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Gaziemir mediamarkt e dün gittim oradaki çalışan arkadaşlarla konuştum, abi dünyada böyle fiyat yoktu geçen seneden elimizde 20 tane kalmıştı onları sürdük geçen senenin fiyatıyla aynı gün bitti zaten dedi. Dedim bir daha gelirmi? Yok dediler şampiyonlar paketi gelmeyecek artık sadece takım paketi gelecek onun fiyatları da belli değil dedi ama bu kadar avantajlı olmayacak dedi neye dayanarak söyledi bunu bilmiyorum. Bence beklemeyin bir daha geleceğini bende sanmıyorum

Değerli kardeşim lig tv 549 bu sene alışıla geldigi gibi olmadı çok az satabildik Digitürk biliyorsunuz tedarikçimiz bu sene paketi ucuza satmamızı istemiyor lafın kısası bu sene 549 yok fakat ona yakın birşey satacağız her halukarda gene hesaplı olacak size haber vereceğim arkadaşlar :)

• Turan hocamla yaptığım whatsapp görüşmesi sonucu sanırım almadık kaçırdık fırsatı.daha da gelmez gibi paket :/ :(
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.