Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: SiYaHıMSı

bende sürekli aynı şeyler oluyor sanırım ben beceremedim. Önce hold home + power yazıyor. basıyorum ikisine aynı anda sonra değişip relase power button diyor. onuda yapıyorum tekrar başa dönüyor bana yardım edebilecek olan varmı?

Release power button dediğinde yukardaki butona basmayı bırak ama home button a basmaya devam et. DFU moduna girdiğinde bırakabilirsin home buttonı da. Daha sonrasını kendi hallediyor.

Eğer ikonlar beyaz çıkarsa telefonu herşey bittikten sonra kapatıp açın düzeliyor.

Diğer bir konu ise kırılmış .ipa ları yükleyebilmek için MobileInstall diye birşey vardı Cydia 'da bulamıyorum. Acaba iPhone 2G den sonra adı falan mı değişti bileniniz var mı? Installous kurdum ama TomTom indireceğim çok büyük. Bilgisayara indirip atayım diyorum iTunes dan.

Bu tur dosyalari iTunes'dan atmak daha mantikli. Kesinlikle Installous gibi programlari onermem. Bir de IDM veya benzeri bir programla indirirseniz boylece internet kesintisinden de etkilenmemis olursunuz.

Ben de onu soruyorum işte kırılmış .ipa ları iTunes üzerinden senkronize etmek için telefonda bir patch yapmak gerekiyordu. Bulamıyorum onu...

• İtunes açılıp,iphonenun ekranında iphoneu bilgisayara bağla işareti çıkınca panik yapıp kapattım.restore çekip yeniden denicem :D
  • quote:

quote:

bende sürekli aynı şeyler oluyor sanırım ben beceremedim. Önce hold home + power yazıyor. basıyorum ikisine aynı anda sonra değişip relase power button diyor. onuda yapıyorum tekrar başa dönüyor bana yardım edebilecek olan varmı?

Release power button dediğinde yukardaki butona basmayı bırak ama home button a basmaya devam et. DFU moduna girdiğinde bırakabilirsin home buttonı da. Daha sonrasını kendi hallediyor.

Eğer ikonlar beyaz çıkarsa telefonu herşey bittikten sonra kapatıp açın düzeliyor.

Diğer bir konu ise kırılmış .ipa ları yükleyebilmek için MobileInstall diye birşey vardı Cydia 'da bulamıyorum. Acaba iPhone 2G den sonra adı falan mı değişti bileniniz var mı? Installous kurdum ama TomTom indireceğim çok büyük. Bilgisayara indirip atayım diyorum iTunes dan.

installous da aynı işi yapıyordu galiba.
    ben mi yanlış hatılıyorum.
    şimdi deniyorum

installous yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 10 Ekim 2010; 0:49:20 >

• Final surum çıkınca üstüne kurabiliyor muyuz. Ya da istediğimiz zaman bu jailbreaki silebilir miyiz

• herkese hayirli olsun sonunda bu isin ehli geohot oldugunu ve digerlerinin yaninda bebek oldugunu onlatdi
  • evet deniyorum şu anda iphone 4 üme, her nekadar unlock gerekmese de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

quote:

Bu tur dosyalari iTunes'dan atmak daha mantikli. Kesinlikle Installous gibi programlari onermem. Bir de IDM veya benzeri bir programla indirirseniz boylece internet kesintisinden de etkilenmemis olursunuz.

Ben de onu soruyorum işte kırılmış .ipa ları iTunes üzerinden senkronize etmek için telefonda bir patch yapmak gerekiyordu. Bulamıyorum onu...

Appsync dediğiniz uygulamanın ismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: met26

arkadaşlar ip4 4.0.2 simlock var şiimdi bu programla hem jb+unlock yapabiliyormuyuz bilen arkadaşlarımız ayrıntılı olarak açıklayabilirmi lütfen???

yapabiliyorsun arkadaşım limera1n ile jb yapar sonra cydia üzerinden ultrasn0w u yükleyerekte unlock yaparsın, ama bence yarın öğleye kadar bekle acele etme herşey bir netleşsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Arkadaşlar acele etmeyin. Yarın na kadar bekleyin daha temiz bir JB yaparsınız.

Brackrain henüz tam stabil değil. yazılıma bir çok eklenti atıyor cihazı şişiriyor.

bu kadar aceleci olmayın.. 2 aydır bekliyorsunuz bi yarım gün daha bekleyin yav :)

LimeRa1n demek istedin herhalde dostum

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

Final surum çıkınca üstüne kurabiliyor muyuz. Ya da istediğimiz zaman bu jailbreaki silebilir miyiz

Silebilirsiniz..

• beyler 4.1 ıphone unlock oluyor mu
  • iphone browser , iSpirit gibi programlarla telefonun içeriğini görebilen var mı? Bende görünmüyor şu anda..
  • REstore and update'e bastım inş 4.2 yapmaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

beyler 4.1 ıphone unlock oluyor mu

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

iphone browser , iSpirit gibi programlarla telefonun içeriğini görebilen var mı? Bende görünmüyor şu anda..

Hocam yapmayin, korkutuyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

beyler 4.1 ıphone unlock oluyor mu

baseband i yükseltmeden 4.1 e update yaptıysan ultrasnow ile unlock yapabilirsin baseband yükseldiyse yapamazsın
  • Ve cydia yüklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

REstore and update'e bastım inş 4.2 yapmaz :(

4.2 cıkmadığı için bir porblem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 10 Ekim 2010; 0:53:40 >
  • Dfu mod ne demek arkadaslar? Bide bir baba yiğit Amerika'dan at&t 4.0.2 için sırasıyla jb sonrada unlock rehberi hazırlasa dadindan yenmez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanb

Dfu mod ne demek arkadaslar? Bide bir baba yiğit Amerika'dan at&t 4.0.2 için sırasıyla jb sonrada unlock rehberi hazırlasa dadindan yenmez:)

DFU Mod:
    Cihazınızı kapatın
    Bağlantı kablosu ile USB’den bağlayın.
    Güç ve ana menü tuşlarına aynı anda 10saniye basılı tutun.
    Ana menü tuşuna basmaya devam edin ama güç tuşuna basmayı bırakın.
    Yaklaşık olarak 15-20 saniye içerisinde bilgisayarınız “Yeni Donanım Bulundu” diyecektir. Bunu dediği anda DFU moduna geçmiş oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.