Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeytan dürtüyo arkadaş zor sabrediyorum kurmamak için.
  • iphone 4

4.0.2

1.59 baseband 'ı nasıl jb yaptıktan sonra nasıl unlock yapabileceğimizi açıklayabilir misiniz??
  • evt hocam elimde 4.1e yukseltilmis base bandi 01.59 olan iphone 4u mu sorunsuz sekilde jb ve unlock yapdim tesekkurler geohot
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

REstore and update'e bastım inş 4.2 yapmaz :(

4.2 cıkmadı

Oh içime su serptin 10 Ekim die hatırlıorum tarihi saat'te 12'yi geçti aman diyim valla atarım camdan aşşağı telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

iphone browser , iSpirit gibi programlarla telefonun içeriğini görebilen var mı? Bende görünmüyor şu anda..

Hocam yapmayin, korkutuyorsunuz..

Korkutma değil dostum. Mesela telefonu iPhone Browser'a bağladığım zaman jb'siz telefonu bağlamışım gibi algılıyor.. Halbuki jb ve unlock yapıldı, installous vs yüklendi..

Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.

Bu şekilde görünüyor;

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 10 Ekim 2010; 0:57:21 >

• yurtdışı cihazı jailbreak edip unlock yapıp deneyen varsa yazar mı ?

bir de telefonu açıp kapayın, jailbreak hala duruyor mu ?
  • arkadaşlar şimdi 3gs için olmuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: esiks1

iphone 4

4.0.2

1.59 baseband 'ı nasıl jb yaptıktan sonra nasıl unlock yapabileceğimizi açıklayabilir misiniz??

cydiadan ultrsnow u indir hall olucakdir hocam
  • arkadaşlar ultrasnow yükledim benim iP4 bb 01.59 unlock olmuyor yükledikten sonra ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esiks1

iphone 4

4.0.2

cydiadan ultrasnow programını yükleyeceksiniz bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

evt hocam elimde 4.1e yukseltilmis base bandi 01.59 olan iphone 4u mu sorunsuz sekilde jb ve unlock yapdim tesekkurler geohot

hocam açıklayabilirsen bekleyen onlarca/yüzlerce kişiyi sevindirmiş olacaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

arkadaşlar ultrasnow yükledim benim iP4 bb 01.59 unlock olmuyor yükledikten sonra ne yapmam lazım?

dha unlock cıkmadı sanırım
  • ya ben indirdim bilgisayara taktım telefonu bilgisayarı.itunes falan açmadım hiç. ondan sonra enjoy jailbreaken falan dedi.telefon restart etti de bu cydia nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 10 Ekim 2010; 0:59:26 >
  • nasıl ya base band en son surum olan iphone 4.1 unlock olmuyor mu.. emınmısınız
  • Bi daha restore yapamam üşeniyorum ya direk dfu ya alıp tekrar deniyorum şans dileyin :)
  • iPhone 3Gs sonuc: Limerain Jailbreak oldugunu iddia ediyor ancak ortada Cydia yooook!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ya ben indirdim bilgisayara taktım telefonu bilgisayarı.itunes falan açmadım hiç. ondan sonra enjoy jailbreaken falan dedi.telefon restart etti de bu cydia nerede

telefonu tekrar restart edin.

ekranda yeni blackraın gelicek ordan cydia yı install edin.. ekrandaki simgeler beyaz olur tekrar restart edin düzelir..
  • itunes açık olmalı mı? limera1n açtım make it bastım telefon takılı.hiç bi tepki yok :|
    4.0.2
    1.59.0 bb
  • quote:

iPhone 3Gs sonuc: Limerain Jailbreak oldugunu iddia ediyor ancak ortada Cydia yooook!

3gs new bootromlar zaten olmuyor dendi hocam sanırım sizinki öyle
  • quote:

iPhone 3Gs sonuc: Limerain Jailbreak oldugunu iddia ediyor ancak ortada Cydia yooook!

Boşu boşuna müzikerim silindi zaten sarhoşum yatıyorum ii geceler kolay gelsin herkese
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.