Şimdi Ara

Limit Dil Bilgisi ve Paragraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kırtasiyede 1 alana 1 bedava vardı ben de gidip limitin paragrafını yanına da dil bilgisini aldım bu ikisi hakkında yorumlarınızı bekliyorum Limit Dil Bilgisi ve Paragraf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• paragraf gecmis olsun kanser ho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle duydum ama endemikte baya kötü yapınca baya moralim bozuldu artık zirveye çıkmayı hedefledim artık bu yolda her şey mübah

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    ölmek var bu davadan vagzeçmek yok

• Hocam paragraf kitabı zor olduğu için laf etmiyoruz, saçma olduğu için laf ediyoruz. Bir zorluğu var ama öğretici değil, hatta ben kitaptan sinirimi cikarmaya kalktım kaç kere. Her hangi bir sorusunun çözümünü izleyin anlarsınız, acmisken bir de çözen adama sövmüş olursunuz.

• Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi nasıldır onu biliyor musunuz

Hocam dil bilgisi çözen tanıdıklarımın hepsi beğendiğini, güzel bir kitap olduğunu söyledi. Forumda da gayet beğeniliyor. Zaten dil bilgisi kitapları arasında dağlar kadar fark yok. Bitirirseniz dil bilginiz gayet iyi seviyelere gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 5 Kasım 2019; 19:37:38 >
    Tamam hocam teşekkürler, dil bilgim zaten iyi seviyede böyle ayrıntı şeyler lazım artık bana. Aslında bilgi sarmal alacaktım ama denk gelince bunu alayım dedim. Paragrafta da kanser diyorsunuz demek :D Teşekkürler

Hocam bordo bereliyseniz dayanirsiniz belki, ben dayanamadım bıraktım. Degistirebiliyorsaniz yerine Türkçe denemesi almanızı öneririm.

Tamam hocam bir bakayım ama denemesi yoktu galiba, tekrardan teşekkürler

• Hangi kitapci

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Kitapçı değil kırtasiye

• Dil Bilgisi çok başarılı, çözümleri de çok iyi, gerçekten çok şey katıyor. Paragraf abv. Başka bir şey demeye gerek yok

• paragrafı bu ay bitecek hocam elimde süründü kitap. türkçe netlerim 35-36 arası evet geliştirdi ama çokk zor yani hocaların çözemediği sorular oluyor, saçma sorular oluyor. çok sabırlı olmanız lazım.
    Neden kitabı yerine denemesini öneriyorsunuz?
  • deeniiz D kullanıcısına yanıt
    Limit'in denemesini onermedim. paragraf kitabı yerine deneme almak daha mantıklı demeye çalışmıştım orada. Limit Kronometre Türkçe Denemeleri gibi bir belaya kimseyi bulaştırmam. Bu denemelerfen ve paragraf kitabından kesinlikle uzak durunmalı.

• Abi her gün tyt türkce denemesi at paragraf sorulmucak sınavda karisik sorulcak

• Hocam Limit Yayınları Kronometre Dil Bilgisinin detaylı çözümleri burada:

Aklınızda bulunsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 7 Kasım 2019; 9:12:17 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

Tamam hocam teşekkürler, dil bilgim zaten iyi seviyede böyle ayrıntı şeyler lazım artık bana. Aslında bilgi sarmal alacaktım ama denk gelince bunu alayım dedim. Paragrafta da kanser diyorsunuz demek :D Teşekkürler
    hocam bende bugün sipariş verdim de paragraf kitabı zor (veya saçma artık ne denirse) olsa bile geliştiriyor diyenler vardı bence limit nirvanası bu işin iki kitabı da aldım valla yorumların neler görsellik vs bakımından nasıl olmuş :D bilmeyen arkadaşlara duyurulur limitin web sitesinde tüyap indirimleri var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.