Bildirim
Limit Sorusu
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
turev l'hospital falan bilmiyoruz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12ye yeni geçtim bugün bir giriş yapayım dedim limite , o yüzden bilmiyorum maalesef -
Beni şuanlık aşıyor anladığım kadarıyla , sağolun yinede -
cevab 1 mi biladerim -
Payda 0 sonuç reel sayi olduğuna göre pay da 0 olmalı ki 0/0 belirsizligi olsun ve sonuç çıksın lopitale falan gerek yok
Aynen cevap 1 -
0/0 sonsuzluğu var alt üst türev al x yerine p yaz çıkar.
edit:Ben üstteki soruyu çözmüşüm kardeş göz kararıyla k.b. Alttaki de aynı alt üst türev al çünkü sonuç bir sayıya eşitse 0/0 limiti olmak zorunda buradan m=3 gelir sonra m yerine 3 yaz çıkan ifadenin hem alt hem üst türevini al x yerine 2 koy çıkan sonuçta eşittir k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrain -- 29 Ağustos 2016; 23:20:59 > -
Çak hospitılı gitsin
Anladigim kadariyla turev falan bilsem gelebilecek bir soru ama simdilik dursun bakalim ogrenince cozeriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X