arkadaşlar ben knight empire oynamış ve 65 level'da bırakmış birisi olarak server seçimi hakkında genel bir yardım istiyorum.. KE oynarken gerek lag sorunu gerek GM'in yaptıkları gerek server dolu gibi problemlerle karşılaştığım için oyundan soğudum ( server: Ares ).. bu sebeple bıraktım ve lineage 2'ye başlıyorum ama server seçimi hakkında yeterli bir tanım göremedim.. oyunda tecrübe kazanmış arkadaşlardan serverlar neye göre seçilir en sağlam en dertsiz server hangisidir hangi serverda rahat kasarız 75x 30x gibi kavramlar nelerdir vb. bilgileri rica ediyorum.. en iyi serverlar listesinde l2extreme'yi 1. sırada gördüm gerçekten bu server en iyisi mi? şimdiden teşekkürler...
al kardeş benim faworim bu serwer.... bu serwerdan başka serwerda oynamıorum o dediğin kawramlar serwerin zorluğunu gösterir kardeşşş bizim serwer en zorlarından birisi 3x3x felan düşün yani 75 x le arasındaki zorluğu ona göre seçimini yap...
eğer benim bulunduum serwera gelirsen linkler aşağıda kolay gelsin....
Arkadasim extreme ii diolar ama cok lag varmis orada.ben tam olarak orayi bilmiom ama oynayan arkadaslar cok lag var diolardi.sana idragon serverini tavsiye ederim orada lag cok az var ve ortami gusel clan war olsun castle siege ler olsun cok zevkli gecio.ama sen bilirsin extreme de gusel die duydum.www.idragon3d.com dragon serverinin site adresi istersen bi goz at patchleri falan yukle oyuna bi gir ole karar ver ok.simdiden hosgeldin ii eglenceler sana.