Şimdi Ara

lineage resimleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
73.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reco sana ole bi foto koyucam en ezik donemlerimiz tempestte aklın durur:D Önümde duruyon giymişin sarıları

lineage resimleri

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 13 Aralık 2007; 14:00:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: twincept

reco sana ole bi foto koyucam en ezik donemlerimiz tempestte aklın durur:D Önümde duruyon giymişin sarıları

lineage resimleri

lineage resimleri

wayy kardeşi,gözlerim yaşardı beaa bi anda görüncee

ibocuum elinde başka resimlerim varsa mail gönderirmisin bana yaww..nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4ym3r3c0 -- 14 Aralık 2007; 15:01:20 >

• Bir zamanlar raid farm. Abyss in ilk gunler. HEr aksam 10 dan 12 ye kadar kestigimiz gunler cok guzeldi. RaidFarm su andaki TR clanin ilk gunleri diyebilir. Tabii cekirdek kadro haric uyeler yeni şu an:D.

lineage resimleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

Bir zamanlar raid farm. Abyss in ilk gunler. HEr aksam 10 dan 12 ye kadar kestigimiz gunler cok guzeldi. RaidFarm su andaki TR clanin ilk gunleri diyebilir. Tabii cekirdek kadro haric uyeler yeni şu an:D.

lineage resimleri

ne güsel günlerdi o günler way be

• bu oyunu sewiyorum ama sizlerle sewiyorum

lineage resimleri
  • rb peşindeyiz

lineage resimleri
  • Yasoo yakıyor haremin beaa onlar ne olee citaa measallah citaa
  •  lineage resimleri

Halen oynamakta olduğum Good Vs Evil serverından bir görüntü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

Yasoo yakıyor haremin beaa onlar ne olee citaa measallah citaa

hehe benim harem bitane wala srwrn en elit en güzel hatunları onlarAsok'un melekleri hehe
  • L2 SoliD

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerFTW -- 17 Aralık 2007; 22:13:04 >
  • solid c5 e geçince neler değişti?sanırım sb'lari biz çıkarıyormuşuz.o zaman ne anlamı kaldı pvp serverinin..
  •  lineage resimleri

Good vs Evil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hot Hot Heat -- 14 Ocak 2008; 18:46:19 >
  • Manitayla catalarda dolasirken server abyss 7x
     lineage resimleri
  • Soul bowlarıda almışız oh oh oh
  •  lineage resimleri
  • Beyler yepyeni Turk Serveri Hemde oyun %80 Turkce ve Server Daimi olarak 7/24 acik ve kalici server..Kesinlikle ugrayinwww.l2epic.com
  • silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 15 Ocak 2008; 12:46:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascalswt

Beyler yepyeni Turk Serveri Hemde oyun %80 Turkce ve Server Daimi olarak 7/24 acik ve kalici server..Kesinlikle ugrayinwww.l2epic.com

hmm cok gusel oyunu turkce cevirmeleri farkli olmus tebrikler ama biraz garip gelir ya simdi bunca sene oyunu ingilizce oynadik :) bi adaptasyondan gecircez işallah kapanmaz bi ara ugrucam aklimda olan bi server.
  • l2epic e baktim da c6 sanirim bide bi sorun war aslinda bna gore bi sorun serwerin ozelliklerine baktim tam aradiim gbi ama oynayamicam cunku 15x keske 30 weya ustu olsaydi o zaman hemen glrdm ama bi ara denicem merak ettim turkce yi
    biraz matrak olsa guzel olabilir mesela misc shop yerine tezgahtar
    yerde WTB WTS yapanlara seyyar satici yazsa....
  •  lineage resimleri

buda benden bi resim,daha çok var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.