Şimdi Ara

Lineage2 Interlude (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xman41

açtığım konuyu silen mod arkadaşlara teşekkür ederim bundan sonra donanımhaberde yazmıyorum...

site ismi aşağıdadır. tüm açıklama kendi sitemizden yapılacaktır.

donanımhaber forumlarında hiçbir yazıya cevab vermeyeceğiz.

herkese başarılar...

http://lineturk.dyndns.org

:D Burda Bir İki Dalgına Kızıp Sinirlenme. Daha Çok Yolun Var. Birde Buradaki Mod Arkadaşlar Konuyu Dağıtan Mesajları Silmek Yerine Konuyu Komple Silerler.

Serverinda Epey Uğraşmışsın İnş. Başarılı Olursun...

• beyler c6 pvp serveri ariorum bildikleriniz wrsa yazarmisiniz
    35x ve 200x arasi olursa daa ii olur we NPC buffer sart
    yardım icin simdiden ty
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman41

açtığım konuyu silen mod arkadaşlara teşekkür ederim bundan sonra donanımhaberde yazmıyorum...

site ismi aşağıdadır. tüm açıklama kendi sitemizden yapılacaktır.

donanımhaber forumlarında hiçbir yazıya cevab vermeyeceğiz.

herkese başarılar...

http://lineturk.dyndns.org

adam saten xman41 suhsuhsushshushushuxhsuxhushxush bilmeyenler 41 = kocaelinn plaka kodu
  • ilk açılan konuyu mod arkadaşlara şikayet edip kapattırdım ama arkadaş ısrarla konu açıyor
  • arkadaslar server bes para etmez bunlar cidden soluyorum dolandirici lar
    eski kurdugu serverlardan herkesi dolandirmislardir. dusunsenize adam server kapanmadan bi gun once bile donater satmis vede herkesi hakkini yediler. tgbv ve xman turkishmu adminleri utanmadan birde bu oyunadami bulastiniz. turk evladi olarak utaniorum sizden.
  • değişik bir düşünce olmuş. ben turkishmuda kısada olsa oynadım adamlar cok duzenli ve tertipliydi ama cok gaddardı... kapanmadan 1 gun once donate satıldı demişsin ben buna inanmam çünkü kapanmadan 1 ay kadar ben donate almak istedim bir süre satışı durduruldu dediler ve forumlarındada yazılıydı bu. server birkaç gun kapalı kaldı sonra yeniden acıldı bu sefer giremedim acc istedim bir sure vermiyoz dediler ve 15 gun sonra server kapandı. lineageden pek anlamıyorum ama bu serveri turkishmu ekibi kurdu ise ben girer oynarım. türkiyede server işini en iyi ve adalaetli bu ekip biliyor ve yukarıdaki adreste hersey sonuna kadar bedava diyor !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherbetly -- 9 Ekim 2007; 10:48:04 >
  • sen git oyna serverda Titlenede "TEK TURK" yazarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Turk Serveri aciyorum arkadaslar ama Turkiyedeki l2 oynayanlar giremez tespit edilenler silinecektir:D

çqh güldüm yha :D:D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.