Şimdi Ara

Linux, Java, Oracle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben 11.sınıf öğrencisiyim ve bu yaz aylarında 40 gün staj yapacağım. Öncelikle okulumda bu sene içerisinde sayısız farklı projeler gerçekleştirdik. Bu yüzden C#'a hakimim ve Java uygulama örneklerine baktığımda da bir kaç şey haricinde çok büyük farklılıklar göremedim. Yazın staj yapacağım şirket Linux üzerinde çalıştıklarını ve Linux'u öğrenmemi istediler. Temel komutları öğrendim. Dil olarak Java kullandıklarını ve veri tabanı olarak da Oracle kullandıklarını belirttiler ve bana gerçekleştirecekleri projenin veri tabanı yedekleme kısmında iş verebileceklerini söylediler. Ben C#'ta SQL Server bağlantısını en iyi şekilde mapping kullanarak sağlayabiliyorum. Size sorum şuan Java'yı örnek uygulamalarla iyice öğrenmeli miyim yoksa direkt olarak video eğitimlerle Java-Oracle bağlantısını öğrenmeye mi geçmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukoski1

Merhabalar. Ben 11.sınıf öğrencisiyim ve bu yaz aylarında 40 gün staj yapacağım. Öncelikle okulumda bu sene içerisinde sayısız farklı projeler gerçekleştirdik. Bu yüzden C#'a hakimim ve Java uygulama örneklerine baktığımda da bir kaç şey haricinde çok büyük farklılıklar göremedim. Yazın staj yapacağım şirket Linux üzerinde çalıştıklarını ve Linux'u öğrenmemi istediler. Temel komutları öğrendim. Dil olarak Java kullandıklarını ve veri tabanı olarak da Oracle kullandıklarını belirttiler ve bana gerçekleştirecekleri projenin veri tabanı yedekleme kısmında iş verebileceklerini söylediler. Ben C#'ta SQL Server bağlantısını en iyi şekilde mapping kullanarak sağlayabiliyorum. Size sorum şuan Java'yı örnek uygulamalarla iyice öğrenmeli miyim yoksa direkt olarak video eğitimlerle Java-Oracle bağlantısını öğrenmeye mi geçmeliyim?

Şirket büyükse orm kullanılar.o orm araçını öğrenmen faydana olur.(hibernate,jpa,eclipselink vs.)Şirket küçükse jdbc diye arat javada jdbc öğren..jdbc ile oracle veritabanına bir bağlantı kur java tarafından sadece bir kaç satır değişiklik olacak mysql vs. karşılaştırdığında.Stajdada korkacak birşey yok oraya öğrenmeye gidiyorsun bilmedende gidebilirsin.Ön hazırlık yapman senin karına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.