Şimdi Ara

linuxda oyun sorunu çıkarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında aklımda steamos dene valvenin urettiği açık kodlu sistem vardı ama biraz karmaşık gorunuyo vede youtubede bi vidyo izlemiştim o soğuttu Windows ile arasında devler kadar fps farkı vardı şimdi ben hani dağıtımı seçmeliyim vede seçtiğim sistemde windowsda kullandığım oyunları çalıştırmada sorun çekermiyim sistemde 4gb ram 500gb hdd intel 430m 2.27(2.53) işlemci ve nvidia 310m gpu mevcut oynadığım sürekli olarak bir kaç oyun var onları açsın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çoğu oyun opengl yerine directx grafik kütüphanesini kullandığı için linuxa uyumsuzdur.son zamanlarda steam linux için çıktığından beri port ediliyor ve wine gibi emülatörlerle de oynanabiliyor ama zor ve aldığın performans daha düşük oluyor.

İstersen oynadığın oyunları yaz yardımcı olmaya çalışayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suns -- 26 Temmuz 2014; 17:38:45 >
  • Önümüzdeki yıllarda uyum sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Oynadığınız oyunun Linux sürümü yoksa, Wine ile çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi almak isterseniz winehq sitesinden durumu kontrol edebilirsiniz. Ücretli bir emülatör olan Crossover yazılımını da araştırabilirsiniz. İki işletim sistemini de kullanabileceğinizi de hatırlatalım.
  • suns kullanıcısına yanıt
    Call of duty serisini sürekli oynarım crysis 1-2 farcry 3 pes 13 gibi oyunlar şuan için donuşumlu olarak oynadığım

• call of duty 4,6 gibi oyunlar çalışıyordu muhtemelen onları çalıştırabilirsin.crysis'i de ben yüklemedim ama yükleyen vardı.fry cry'ı bilmiyorum.pes'te sorun vardı galiba.eğer çok oyun oynuyorsan beenim önerim dual bootla iki işletim sistemini de kullanman
  • suns kullanıcısına yanıt
    Yuklemişken tam yukleyim bi win bi linux olmasın istemiyorum.call 7.8 de sorun varmı peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 28 Temmuz 2014; 0:57:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yuklemişken tam yukleyim bi win bi linux olmasın istemiyorum.call 7.8 de sorun varmı peki

Vardır muhtemelen. Çalışsalar bile bu oyunlar Linux için hazırlanmadığından Windows ile aynı performansı vermezler. Ben Steam'de Linux'da olmayan oyunları çalıştırmak için Windows kurulu bulunduruyorum. Şimdilik en uygun çözüm bu.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.