Şimdi Ara

Lisede ingilizce olarak ne öğretiliyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sözde özel liseye gittim. en fazla present perfect tense'e kadar gösteriyorlardı 4 sene boyunca sil baştan alınırdı. Bazı devlet lisesinde okumuş arkadaşlarım bilkent hazırlıkta gösterilen tüm grammar konularını lisede öğrenmişler. Siz ingilizce namına ne öğrendiniz?

hele essay yazma, listening, reading falan hiçbir şekilde yoktu.

bu sebeple bilkent hazırlıkta inanılmaz zorlandım. yks senesinden daha zordu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 27 Haziran 2024; 13:3:46 >

• allah belalarını versin ingilizce falan öğretmediler bize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

geçtin mi hazırlığı

• açıklanmadı henüz. hayırlısını dileyin lütfen hocam.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

hangi üni o kanka tıp okuyup hazırlıkta olan da bi seni duydum.

• Hatirlamiyorum ya en son used to have to, she said that falan diye hatirliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tobb sanırm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizceyi de a- ile verdim kanka, okul değiştiricem diye finali sallamasam a gelirmiş  

ya ben hazırlıkta aşırı fazla vocab çalıştım, derslerde de grammar,speaking ve listeningimi geliştirmeye çalıştım ve bunlar sayesinde a2'den b1-b2'ye 4 ay civarında geldim.

• upper başladın b1+ oluyor 4 ayda b2’yi bitirdin c1 başlarına geldin.

ben de çok fazla grammar ve vocab çalıştım ama readingi yetiştiremediğim için kaldım hep.

• uppera başladığımda derste kullandığımız hiçbir kelimeyi bilmiyordum, b1+ olmam imkansız gibi bir şey çünkü hocanın dediklerinin yarısını da anlamıyordum. Sınıfta sonlardaydım, upper'ı tekrar okuyanlardan daha az şey biliyordum ama kur'un sonuna geldiğimde çoğundan iyi durumdaydım.

İlk başladığımda a2-b1 arasındaydım, b2 civarıyımdır da speaking pratiğini o kadar az yaptım ki a2 speaking'im var gibi hissediyorum. Sene içinde de ingilizce öğrenmeye çabalamadım ama bu yaz tekrardan ingilizce çalışacağım.

• çok bişey öğrenmedim de cümle kurabilirim a2 seviyesi falan

• %13lük bir devlet lisesinden mezunum ve cambridge talent 2 kullandırmışlardı. A2-B1 gibi seviyesi vardı. Biraz past perfectten bahsetmişlerdi. Ama hocalar çoğu zaman derse girmiyorlardı hep boş geçiyordu ders. Essay yazma gibi şeyler yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl boyunca a2 anlatıldı, ing kursuna gitmesem İngilizce ogrenemezdim. Ing seviyemi kendi çabama borçluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.