Şimdi Ara

Lisede saç sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lise 3 öğrencisiyim. Okul müdürü beni okula almadı sebep ise saçım uzunmuş. Yeni yürürlükte bu olayın kalktıgını duymuştum ? Bu arada müdürle tartışmıştım küfür ettim yüzüne karşı adam kıl oldu bana galiba..

• la bizim zamanımızda, müdüre küfretseydik okula adım atamazdık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 1 Nisan 2014; 0:12:36 >
  • Saclarim uzun sayilir 15 cm hic silinti cekmiyorum lise 1 daha bu saçlar omuzlara düşecek bele gelecek. Sikiyorsa bir şey desinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksız yere arkadaşımı dövdü bende efendice hocam bu yaptıgınız yanlış demeye kalmadan bana da küfretti bende ona ettim. Malum tecavüzcü müdürümüz
  • 15 cm saç var almasalardı beni almazlardı. Yasak çoktan kalktı yönetmeliğin saç ile olan kısmının çıktısını al göster hala da okula almazlarsa git dava aç eğitim hakkını engellediğine dair

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Saclarim uzun sayilir 15 cm hic silinti cekmiyorum lise 1 daha bu saçlar omuzlara düşecek bele gelecek. Sikiyorsa bir şey desinler

Heyt be bosuna dememisler Kahramancorumlu diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mcyakışıklı

Haksız yere arkadaşımı dövdü bende efendice hocam bu yaptıgınız yanlış demeye kalmadan bana da küfretti bende ona ettim. Malum tecavüzcü müdürümüz

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Saclarim uzun sayilir 15 cm hic silinti cekmiyorum lise 1 daha bu saçlar omuzlara düşecek bele gelecek. Sikiyorsa bir şey desinler

Heyt be bosuna dememisler Kahramancorumlu diye :))

Ala ala o ne ki

• quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

quote:

Orijinalden alıntı: mcyakışıklı

Haksız yere arkadaşımı dövdü bende efendice hocam bu yaptıgınız yanlış demeye kalmadan bana da küfretti bende ona ettim. Malum tecavüzcü müdürümüz

yav he he

Anlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.