Şimdi Ara

Liseliler yatmıştır. Gececiler içeri bir kaç sorum var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gıt hadı askere ben de okulu bıraktım gıttım 15 ay ne oldu bılıyor musun 15 ay yanı 460 gun kafamı daglara taslara vurdum. ne aılem duydu sesımı ne de bır baskası. sen oncekendını dusun sonra aılenı
    150 gun nerde 460 nerede

dıger soruna gelınce kısa donem herkes er gelır yemın eder onbası olur sonra cavus
    eger kı astek ıse son 1ayı tesellı odulu tegmen olur
    ben onbası olup sonra cavus oldum. kısa donemlere neler yaptım anlatırsam eger askerlıkten sogur burda herkes. sımdı bır daha dusun ıstersen gıt
    nerede yapavagını kımse bılemez sıstem otomatık atama yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Gitme dinle beni bak dostum yaşıtız he şu kış ayları ama belki yinede kendini bir taşra yere çek sakinleş,yaz olsa yazlık sakin yerlerde dinlen derdim ama şimdi ise git bir yere hani mutlak vardır birikmişim finallerden sonra 1 ay boşluk var rahat git bir yere sakin sessiz 1 ay geçir,yanına telefonunu al mutlak arada bir şey olur ailenle iletişime geçmen gerekir. Onun dışında yanına gitap al,müzik dinlemek için telefon,mp3 player(lafın gerişi mp3 player yani müzik dinlerken bilgisayar kullanıyorsan onuda alabilirsin tabi),sonra istersen bir kaç izlemediğin filmide al. Bir de her ihtimale karşı internete girebilme imkanın olsun gündeme en azından haftada bir bak. Onun dışında oyun oynama kitap oku,gez,sessiz sakin ortamın keyfini çıkar. Sigara içiyorsan yatağa uzan ve bir sigara yak,alkol kulanıyorsan yanına bir bira aç veya viski doldur yalnızlığın keyfini çıkar. Şuanlık bu kadarlık bir tavsiye verebiliyorum aklıma gelenler bunlar ama dinle beni askere gideceğine bunları yap o 1 ay sonra iyi stresten kurtulmuş olacaksın. Ha ama gideceğin yerde önemli işte o 1 aylık süreçte,kış olduğundan zor olucak eminim.

şuan yapılabilecek en mantıklı şey bu gibi geliyor teşekkür ederim hocam

Ne demek ya geçen sene işte bir kızla ilişkim bitmişti perişan haldeydim hatta konu bile açmıştım burda hani ilk defa ağladım diye falan sonra işte okullar kapandı geçtim inzivaya işte böyle tam kafa dinlenecek yer,hani bir kaç arkadaşımda vardı sitede,birde annem işte öyle biraz arkadaşlarla takıla takıla sakince hiç öyle kafayı takmadan,sahil,deniz oh misti. Bir tek Lysler için İstanbula dönüp sınava girip sınavdan sonra geri dönmüştüm. Temmuzun ortaları sonlarına doğru toparlanmıştım. Yani ilişki tamamen bittikten 2-2.5 ay sonra. İnzivaya çekildiktende 1-1.5 ay sonra. Tabi o temmuz ayı içersinde de ufak flörtler oldu. Sonra Ağustosta yeni bir ilişkiye başladım her şey farklı olcak diye o da 15 gün önce falan bitti ama bu sefer o kadar derinden etkilemedi hani belliydi sanki biteceği

• quote:

Gitme dinle beni bak dostum yaşıtız he şu kış ayları ama belki yinede kendini bir taşra yere çek sakinleş,yaz olsa yazlık sakin yerlerde dinlen derdim ama şimdi ise git bir yere hani mutlak vardır birikmişim finallerden sonra 1 ay boşluk var rahat git bir yere sakin sessiz 1 ay geçir,yanına telefonunu al mutlak arada bir şey olur ailenle iletişime geçmen gerekir. Onun dışında yanına gitap al,müzik dinlemek için telefon,mp3 player(lafın gerişi mp3 player yani müzik dinlerken bilgisayar kullanıyorsan onuda alabilirsin tabi),sonra istersen bir kaç izlemediğin filmide al. Bir de her ihtimale karşı internete girebilme imkanın olsun gündeme en azından haftada bir bak. Onun dışında oyun oynama kitap oku,gez,sessiz sakin ortamın keyfini çıkar. Sigara içiyorsan yatağa uzan ve bir sigara yak,alkol kulanıyorsan yanına bir bira aç veya viski doldur yalnızlığın keyfini çıkar. Şuanlık bu kadarlık bir tavsiye verebiliyorum aklıma gelenler bunlar ama dinle beni askere gideceğine bunları yap o 1 ay sonra iyi stresten kurtulmuş olacaksın. Ha ama gideceğin yerde önemli işte o 1 aylık süreçte,kış olduğundan zor olucak eminim.

hocam kırşehirlimiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

askerden döneli 7 ay oldu

eğer askere gidersen, hayatının en büyük hatasını yapacaksın

bunu söylerken doğuya gidip ölüm tehlikesinden falan bahsetmiyorum.

hatta batı çıksa daha kötü bana göre

SAKIN GİTME

gideceksen de benim profili sakla biyerde, ilerde baını duvarlara vururken bana yazarsın...

bende gitmeye heves ettim kontejyan doldu diye gidemedim kime sorsam gitme diyor nedeni nedir acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

hocam kırşehirlimiyiz?

Yok ya trakyalıyım da yanlışlığıma gelmiştir o gitap olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

gıt hadı askere ben de okulu bıraktım gıttım 15 ay ne oldu bılıyor musun 15 ay yanı 460 gun kafamı daglara taslara vurdum. ne aılem duydu sesımı ne de bır baskası. sen oncekendını dusun sonra aılenı
    150 gun nerde 460 nerede

dıger soruna gelınce kısa donem herkes er gelır yemın eder onbası olur sonra cavus
    ben onbası olup sonra cavus oldum. kısa donemlere neler yaptım anlatırsam eger askerlıkten sogur burda herkes. sımdı bır daha dusun ıstersen gıt

anlatta soğuyalım hocam. yoksa kafaya koydum ben
  • Oku askerliği boşver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

bende gitmeye heves ettim kontejyan doldu diye gidemedim kime sorsam gitme diyor nedeni nedir acaba ??

anlatmakla olmaz, yaşanır, anlatmaya başlarsam uzun yazmam gerek.

sadece şunu söylüyorum sana, eğer 15 ay askere gitmeye kalkacaksan, benim profili kaydet, sorna çoook pm atarsın bana, kendi kendine küfreden pm ler.
  • quote:

quote:

gıt hadı askere ben de okulu bıraktım gıttım 15 ay ne oldu bılıyor musun 15 ay yanı 460 gun kafamı daglara taslara vurdum. ne aılem duydu sesımı ne de bır baskası. sen oncekendını dusun sonra aılenı
    150 gun nerde 460 nerede

ınsan yerıne bıle konmamak nasıl bır hıstır bılır mısın? ben yasadım bılıyorum. kısa donemler de cok ıyı bılırler sayemde. askerıyede bır dongu vardır ve herkes o donguye ayak uydurmak zorundadır. o gecen her bır gun bana 460 gun gıbı geldı. su an hala cozemedıgım sorunlarım varsa bunlar askerlıkten dolayı. sen askere gıdınce rahat mı olacagını sanıyorsun?

• Hocam hele bi atlat su finallerini.sonrasinda haftasonlari anketorluk tarzi isler bul kendine.biraz birikmisin olunca da cik 1 hafta insanlardan uzaklas.buyuk sehir hayati yipratmis olabilir eger kucuk sehirden geldiysen.bu devirde okulu dondurup 1.5 sene askere gitmek cok mantiksiz bence.benim babam emekli asker baya bilirim o ortami.hatta benim okul bitince bi sekilde atlatmayi dusunuyorum askerligimi.

• quote:

quote:

quote:

150 gun nerde 460 nerede

ınsan yerıne bıle konmamak nasıl bır hıstır bılır mısın? ben yasadım bılıyorum. kısa donemler de cok ıyı bılırler sayemde. askerıyede bır dongu vardır ve herkes o donguye ayak uydurmak zorundadır. o gecen her bır gun bana 460 gun gıbı geldı. su an hala cozemedıgım sorunlarım varsa bunlar askerlıkten dolayı. sen askere gıdınce rahat mı olacagını sanıyorsun?

rahat olmak istemiyorum zaten. sadece şu ortamdan biraz uzaklaşmak istiyorum. kendimi özletmek istiyorum. biraz adam olmak istiyorum. kendimi toparlamak istiyorum.

kısa dönemleri adam yerine koymuyolar diyosun hocam ama ben şuan gitsem uzun dönem yapcak heralde?

ama er olarak gitmek öyle tuvalet falan temizlemek koyar bana ne yalan söyliyim bi de komutan falan tokatlarsa sıkıntı.

• 300 gün boyunca 11-12 de yattım gece 12:45 de kaldırırlardı 1-3 nöbet tutuyordum 3-5 ise 2:45 de kalkar nöbete gidiyordum sonra 3 de gelirsin nöbetten 1 sigara içersin üstünü çıkar 3:30 da yatarsın 3-5 ise yatmaya gerek yok 3-4 saat uyku ile geçiriyon askerliği
    dışarıda yüzüne bakmıyacağın adamlar gelir laf yapar subayı olsun askeri olsun şimdi düşünüyorum da askerliğim çok kötü geçmedi hatta kimilerine göre baya iyi diyebilirim ama oraya adımını atınca herşeyi özlüyorsun sivil hayatta yaptığın en ufak şeyleri özlüyorsun
    özgür olmayı özlüyorsun canın istediği zaman bir yere gidebiliyorsun yazın terledin mi gir duşuna canın bişiler içmek istedi in bakkala al aç bilgisayarını takıl vs. vs. hiçbirşeyi orda yapamassın 5 dakikadan fazla duş almayı özlersin temiz bir tuvalete girmek istersin istediğin televizyon programını izlemeyi özlersin vs vs nerde olursa olsun ne olursan ol askerlik askerlikdir 15 ay yapmanın bir anlamı yok herşey zamanında güzel git okulunu oku sonra pişman olursun askerden sonra okula tekrar girmek adama koyar bir zamanlar sana normal gelen aptalca muhabbetler dikkatini çeker yabancı hissedersin kendini belki pişman olmazsın ama 18-20 yaşlarında üni de olmak daha güzel olur emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

150 gun nerde 460 nerede

rahat olmak istemiyorum zaten. sadece şu ortamdan biraz uzaklaşmak istiyorum. kendimi özletmek istiyorum. biraz adam olmak istiyorum. kendimi toparlamak istiyorum.

kısa dönemleri adam yerine koymuyolar diyosun hocam ama ben şuan gitsem uzun dönem yapcak heralde?

ama er olarak gitmek öyle tuvalet falan temizlemek koyar bana ne yalan söyliyim bi de komutan falan tokatlarsa sıkıntı.

tuvalet temizlesen yine iyi tuvaletlerin giderleri tıkanmıştı bizde cocuk bok içinde gider açmaya uğrasiyordu sen bir de tuvalet temizlemekten bahsediyorsun bizim takımda kısa dönem çoktu mühendis vs. tuvaletleri temizleyen çocukla da makara yapiyorlardı b*k mühendisi diye hele bir mesleğin vs. yoksa o zaman iyice sıçtın.

• olum istanbuldasın ya la gez dolaş kafayı dağıt eve/yurda uyumaya gir sadece,illa para harcayarak değil yürü hiç birşey yapamıyorsan
  • of kardeşim inssanın ne halleri oluyor bilsen. inan bu yaşantımda en güzel senelerim üniversite yıllarımmış. çalışmak, sorumluluk almak çok zor. öyle bir yük ki. hele birde birşeyler yapmaya çalışıyorsun sonra mahvedince hele zaten bir noktadan sonra aldırmamaya başlıyorsun, akışına bırakıp izleyici oluveriyorsun. aramızda 10 yaş var kardeş, sana tavsiyem o günlerin tadını çıkart. çık dışarı hava al. hayat öyle kaçacak kadar kötü değil, sadece bunalmışssın. sosyalleş, yalnızlıkla boğma kendini.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

150 gun nerde 460 nerede

komutan tokatlamaz. bır anımı anlatayım.

bır yarbayımız yanımda ve herhangı bır sucum da yok konusurken bırden senın ana.... dedı
    sustum. soyle dedı. sustum. ne o lan zorunamı gıttı dedı. ben yıne sustum. hemen soyle dedı. emredersın komutanım dedım. bu tur seylerı yasaman hosuna mı gıdecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

olum istanbuldasın ya la gez dolaş kafayı dağıt eve/yurda uyumaya gir sadece,illa para harcayarak değil yürü hiç birşey yapamıyorsan

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

of kardeşim inssanın ne halleri oluyor bilsen. inan bu yaşantımda en güzel senelerim üniversite yıllarımmış. çalışmak, sorumluluk almak çok zor. öyle bir yük ki. hele birde birşeyler yapmaya çalışıyorsun sonra mahvedince hele zaten bir noktadan sonra aldırmamaya başlıyorsun, akışına bırakıp izleyici oluveriyorsun. aramızda 10 yaş var kardeş, sana tavsiyem o günlerin tadını çıkart. çık dışarı hava al. hayat öyle kaçacak kadar kötü değil, sadece bunalmışssın. sosyalleş, yalnızlıkla boğma kendini.

hocam bu yorumlara cevap verme ihtiyacı duydum. maddi dururmumuz iyi çok şükür cebimde para var. ayrıca gayet sosyal bir insanım evde kapanıp 7/24 pc başında duran tiplerden değilim. kız arkadaşım da var. durum farklı şimdi burda anlatamıycağım birçok şey var. hayat bazen üstüme üstüme geliyor. sadece bi kaçıp gitmeye yalnızlaşmaya başka bi hava solumaya ihtiyacım var. bunun en kolay yoluda askerlik diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 27 Aralık 2012; 13:53:27 >

• kardeşim akşam sütlüye gel bi kahve ısmarlıyım iki muhabbet edelim canın çok sıkılmış belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Aralık 2012; 13:55:11 >
  • quote:

erasmusa başvur git ne güzel derdin ne sonra birde work and travel yap 10 numara
    />

Uçururlar seni

Ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

erasmusa başvur git ne güzel derdin ne sonra birde work and travel yap 10 numara
    />

Uçururlar seni

Ayrıca

yok hacı niye ucursunlar gif konu dısı gif arşivinden ayrıca lisanslı manken sanki zornocu mu paylaşıyoruz vergisini düzenli veren devletin bir mankeni

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.