Şimdi Ara

lll POKEMON VADİSİ ANA KONU lll OYUN REHBERİ lll KULLANICILAR lll POKEMON VADİSİ AÇILDI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İmzayı Yapmayı Düşünüyorumda Bu Aralar Bilgisayara Giremiyorum Hem Bilgisayar İşleri Hem Tiyatro İşleri Biraz Zorluyorum Cuma Günü Oyunum Var Cumadan Sonra Girebilirim İşallah
  •  lll POKEMON VADİSİ ANA KONU lll OYUN REHBERİ lll KULLANICILAR lll POKEMON VADİSİ AÇILDI!!!

İşte bendeki sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

lll POKEMON VADİSİ ANA KONU lll OYUN REHBERİ lll KULLANICILAR lll POKEMON VADİSİ AÇILDI!!!

İşte bendeki sorun

Kodları inceledim, bir sorun olmaması lazım.

------------------------------------------------
    Admin Rehberi adminlere gönderilmiştir.
    ------------------------------------------------

• ama hala aynı erroru alıyorum
  • Kısa bir süreliğine üye olma durdurulmuştur.Üyelerimizden ricam pokemon yumurtası istemeleri.
  • SAOL KNK BANA YUMURTA OLARAK MANAPHY GÖNDERMİŞİN
  • Güzel Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

SAOL KNK BANA YUMURTA OLARAK MANAPHY GÖNDERMİŞİN

Knk ben kendim seçerek göndermedim kod otomatik olarak seçtiği sayfayı sana gösteriyor,oradan sen göndere basınca yumurta alıyorsun.

@thunderwolf sağol

• Arkadaşlar lütfen yumurta isteyin, yumurta geliştirme gönderin.
    Yumurta geliştirme istekleri yapılmıştır.
  • pokemer hala aynı bendeki hata bişeyler yap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

pokemer hala aynı bendeki hata bişeyler yap lütfen

Bir kez daha değiştirdim şimdi bak bakalım hata var mı?
  • süper saol pokemer D:
  • tmm oldu sağolYumurtama nerden bakacam?
  • bana güvenebilirsin adminlik iyi yaparım bi ara böle sitem vardı :) ama burda yayınlamamıştım. sana yumurtada yaparm. oyundaki adım guray13 msn guray_m94@hot....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A0E6A0-C -- 15 Ağustos 2009; 1:34:50 >
  • @umutum9 adresini ekledim.

@waterlord1 sağol.

@mherty kendi kullanıcı bölümüne gri oradaki linke tıkla.yumurtanı görürsün.

@guray_tr msn'ni ekledim.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim .Jotform mesaj gönderdi.Türkçesi şöyle:
    "Senin üyelik formun 90 kez doldurulup sana gönderildi.Ama sınır 100.Sayın 100'e ulaşınca biz formu pasifleştireceğiz.Sen de premium hesap al."
    90 form gönderildi.Yeni üyelerin sayfaları oluşturulana kadar yeni üyelik formu yapılmayacak.

edit:Şu anda çatlamaya en yakın yumurta umutum9'un.Yumurtanın çatlamasına 1950 puan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 15 Ağustos 2009; 19:08:43 >
  • Arkadaşlar yeni üyelerin sayfaları hazırlanınca yeni yumurtalar eklenecek.6 tane farklı yumurta sizi bekliyor.
    Adminlerden ve üyelerimizden bir isteğim var gpx+'da değişik pokemonlar varya örneğin elinde kılıç fln var.O şekilde yumurta çizebilir misiniz?
  • üyeliğimi aktif edermiin
  • Arkadaşlar şimdi tüm üyelikleri aktif edicem.Yalnız formlar çalışmıyor %100 sınır doldu.Formları kendim oluşturucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 16 Ağustos 2009; 22:49:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.