arkadaşlar merhaba Cahilliğime verin ben pek anlamam bu işlerden yardımlarınızı bekliyorum. evde Dijütürk marka sanırım 85 cm çanak var bu çanaktan normal uydudan tv izliyoruz. sorunum çanakta 2li lnb var, 2 ayrı kablo çekili tvlere, şimdi 3. tv yide çanağa bağlamak için 4lü lnb lazım. bugün uyducuya gittim abi 4lü lnb var al tak, ama senin çanağa olmazsa iade almam lnb yi dedi. bende internetten 4lü lnb alsam, 2li lnbyi çıkarıp aynen 4lüyü taksam acaba 3 tvde sorunsuz çalışırmı? n11 de bitane 4lü lnb buldum, bundan alıyımmı? n11 lnb için link aşağıda ve evdeki çanağında fotosunu çektim. yardımlarınıızı bekliyorum. buda n11 4lü lnb linki http://www.n11.com/mersat-dortlu-lnb-fullhd-butun-canaklara-uyumlu-P17427781
quote:Orijinalden alıntı: fatihmc vasat bır lnb 4lu lnb olraka next alın yuzde 10 fazla sınyal alırsınız hocam şu anki lnb nin markasına baktım TUNEX yazıyor. 2li lnb bu ve tvde 300 kanal var hepsi cam gibi süper görüntü. benim derdim uyducu 4lü lnb senin çanağa olmuyabilir. birkaç kanal belki gösterir dedi. acaba uyducu benimi yedi ben şimdi 4lü bir lnb alsam 3 tvye bağlasam önceki gibi güzel görüntü alabilirmiyim?
quote:Orijinalden alıntı: Rascoln_ quote:Orijinalden alıntı: fatihmc vasat bır lnb 4lu lnb olraka next alın yuzde 10 fazla sınyal alırsınız hocam şu anki lnb nin markasına baktım TUNEX yazıyor. 2li lnb bu ve tvde 300 kanal var hepsi cam gibi süper görüntü. benim derdim uyducu 4lü lnb senin çanağa olmuyabilir. birkaç kanal belki gösterir dedi. acaba uyducu benimi yedi ben şimdi 4lü bir lnb alsam 3 tvye bağlasam önceki gibi güzel görüntü alabilirmiyim? 1.sı uyducu sızın tabırınızle sızı yemıs 2- lnb kalıtesı bulutlu havalarda bellı olur 3- lnb sadece sınyalı verır goruntuyu guzellestırmez 4- sız lınktekı urunu alırsanız 300 kanal bulursunuz bulmasına ama lnb kalıtesı sonra ortaya cıkar
quote:Orijinalden alıntı: fatihmc quote:Orijinalden alıntı: Rascoln_ quote:Orijinalden alıntı: fatihmc vasat bır lnb 4lu lnb olraka next alın yuzde 10 fazla sınyal alırsınız hocam şu anki lnb nin markasına baktım TUNEX yazıyor. 2li lnb bu ve tvde 300 kanal var hepsi cam gibi süper görüntü. benim derdim uyducu 4lü lnb senin çanağa olmuyabilir. birkaç kanal belki gösterir dedi. acaba uyducu benimi yedi ben şimdi 4lü bir lnb alsam 3 tvye bağlasam önceki gibi güzel görüntü alabilirmiyim? 1.sı uyducu sızın tabırınızle sızı yemıs 2- lnb kalıtesı bulutlu havalarda bellı olur 3- lnb sadece sınyalı verır goruntuyu guzellestırmez 4- sız lınktekı urunu alırsanız 300 kanal bulursunuz bulmasına ama lnb kalıtesı sonra ortaya cıkar tşkler hocam, ozaman ben 4lü bi lnb alıyım peki kendim bağlasam sıkıntı olurmu hocam