Şimdi Ara

Logitech G19 (böyle hata olurmu ya!)>>Mutlu son ürün değiştirildi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte hocam demek istediğim bu. 2. monitöre sahip olan kişilerde açar CPU-Z yi GPU-Z yi oradan 2. monitörde görebilir. o ayrıntıları hatta daha fazlasınıda yapabilir.Eyefinity gibi..... Msn, face,forum, ventrillo ,işlemci ve ekran kartı ısılarını ve overclock programını o anda kullanabilir... bunu demeye çalışıyorum. sırf G19 u LCD si için alıyorsanız 2. monitör tercih etmek daha uygun ve avantajlı. ve LCD sinden başka bi avantajı yok G19 un. Gaming tuşları cok ters konumlandırılmış kullanmam mümkün değil oynarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

işte dünya benım etrafımda dönmedini göstermek için orada benımle aynı fikirde olan kişilerin mesajlarını gösterdim sende idrak edememişsin?

O zaman gelipte burda dünya senin etrafında dönüyormuşcasına.O klavye alınmaz,bilmem kaç inc alırım gibisinden konuşmuycaksın..En başta dediğim gibi parası olan alır bu biraz zevk meselesidir..Senin dediğinin bir doğruluğu ya da kabul edilebilirliği yok..
    Ya okuduklarını hazmedemiyorsun ya da okuduklarını hazmedemiyorsun.
    Burda bu klavyeyi para verip alan arkadaşlara hakaret edermişcesine konuşup,sonrada benim etrafımda dönmüyor diyorsun..

Yani olay şundan ibaret..İSTEYEN O KÜÇÜCÜK EKRANDA OYNAR PARASINI VERİP,İSTEYEN 19'' LCD ALIR DEDİĞİN OLAYI YAPAR..
    Hala anlamadıysan görsel olarak anlatcam..Resimli

• mesut çevik le birlikde video anlatım yap genede düşüncem aynıdır. taaki bu klavye oyuncular için GEREKLI özellikler ekleyınceye kadar.... bir oyuncu NE YAPSIN arkadaşım klavyedeki LCD yi ??? çok saçma yorum yapmışsın alan kişilerin yazdıklarını gösteriyorum hala konuşuyorsun boş boş bilmem farkındamısın... sen hala hazmetmiyorsun fakat farkında değilsin.. 2.5" LCD ye 350 tl ye satılan ürünü al ama sonra alıpda keşke almasaydım diye buralarda dolanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 19 Nisan 2010; 21:45:41 >
  • quote:

mesut çevik le birlikde video anlatım yap genede düşüncem aynıdır. taaki bu klavye oyuncular için GEREKLI özellikler ekleyınceye kadar.... bir oyuncu NE YAPSIN arkadaşım klavyedeki LCD yi ??? çok saçma yorum yapmışsın alan kişilerin yazdıklarını gösteriyorum hala konuşuyorsun boş boş bilmem farkındamısın... sen hala hazmetmiyorsun fakat farkında değilsin.. 2.5" LCD ye 350 tl ye satılan ürünü al ama sonra alıpda keşke almasaydım diye buralarda dolanma

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

işte dünya benım etrafımda dönmedini göstermek için orada benımle aynı fikirde olan kişilerin mesajlarını gösterdim sende idrak edememişsin?

O zaman gelipte burda dünya senin etrafında dönüyormuşcasına.O klavye alınmaz,bilmem kaç inc alırım gibisinden konuşmuycaksın..En başta dediğim gibi parası olan alır bu biraz zevk meselesidir..Senin dediğinin bir doğruluğu ya da kabul edilebilirliği yok..
    Ya okuduklarını hazmedemiyorsun ya da okuduklarını hazmedemiyorsun.
    Burda bu klavyeyi para verip alan arkadaşlara hakaret edermişcesine konuşup,sonrada benim etrafımda dönmüyor diyorsun..

Yani olay şundan ibaret..İSTEYEN O KÜÇÜCÜK EKRANDA OYNAR PARASINI VERİP,İSTEYEN 19'' LCD ALIR DEDİĞİN OLAYI YAPAR..
    Hala anlamadıysan görsel olarak anlatcam..Resimli

boş gezenin boş kalfası olmayın isteyen alır isteyen almaz topiği kirletmeyin

• bazı şeylerin küçüğü makbuldur klavye guzel bir klavye ona bakarsan bir fareye de o kadar para verilmez neden millet 150 tl verip fare kullanıyor kimi insan cinsdir vites sesinden araba değiştiren adamlar bilirim isteyen alır kullanır oynar vs.. Yani zevk meselesi ayakkabı koselesi değil ;)
    buG19 da da parantezler de ters yav :=

Sadece LCD ıcın o kadar para veren yokdur zaten..
    1. Tip
    2. Ergonomi
    3. Tus kalitesi
    4. Makrolar
    5. Baslat tusu kıtleme
    6. Klavyeyi modlama programlama alarm vs..
    7. Logitech olamsı
    8. Qvga monitor
    9. kibarlıgı
    10. Suya dayanıklı olması

vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 30 Nisan 2010; 23:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

bazı şeylerin küçüğü makbuldur klavye guzel bir klavye ona bakarsan bir fareye de o kadar para verilmez neden millet 150 tl verip fare kullanıyor kimi insan cinsdir vites sesinden araba değiştiren adamlar bilirim isteyen alır kullanır oynar vs.. Yani zevk meselesi ayakkabı koselesi değil ;)
    buG19 da da parantezler de ters yav :=

Sadece LCD ıcın o kadar para veren yokdur zaten..
    1. Tip
    2. Ergonomi
    3. Tus kalitesi
    4. Makrolar
    5. Baslat tusu kıtleme
    6. Klavyeyi modlama programlama alarm vs..
    7. Logitech olamsı
    8. Qvga monitor
    9. kibarlıgı
    10. Suya dayanıklı olması

vs vs..

Amcam güzel açıklamış..

• bende dıyorumki o saydıklarınız diğer klavyelerde de var. G15-G19 un diğerlinden ayıran belirgin özelliği LCD sidir. ki bu özellik içinde okadar para verilmez bunu demek istiyorum.
    Ergonomi konusunda şüpheliyim G tuşlarınıın hepsı sol tarafta oyun sırasında kullanmak içn WSAD yı bırakmak gerekebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.