Şimdi Ara

Logitech G613 Klavye - 619 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LOGITECH G613 KABLOSUZ GAMING MEKANIK TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g613-wireless-mechanical-gaming-keyboard.html

Bunun dışında, mağaza stoğunda olan indirimde klavye mevcut. Mağazaya gittim teşhir ürünmüş. Fakat sizinkinde sıfır ürün olabilir veya teşhir de olsa alırsınız belki.

Logitech G513 Carbon Tactile Switch - 433 tl -
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH G513 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, Tacticle Switch fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g513-carbon-rgb-mechanical-gaming-keyboard-tacticle-switch.html

Logitech G810 Orion Spectrum TR - 557 tl -
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH G810 ORION SPECTRUM MEKANIK TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g810-orion-spectrum-mekanik-tr-klavye.html

Logitech G910 Orion Spectrum US - 557 tl -
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH G910 ORION SPECTRUM GAMING MEKANIK US KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g910-orion-spectrum-mechanical-gaming-keyboard.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 17 Eylül 2020; 15:34:18 >

• Üç ürün de yakındaki Vatan'da mevcut, gidip baksam mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Üç ürün de yakındaki Vatan'da mevcut, gidip baksam mı acaba
    Sarı sitedeki ikinci el ilanlarına bakınca vazgeçtim.
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Bence gidip gör. Romer g switchler garip gelmişti bana. Ama şimdi alsam mı diye de düşündüm kablosuz olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Ben yazana kadar vazgeçmişsin ama sebep nedir? Ben de aradayım çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Ben yazana kadar vazgeçmişsin ama sebep nedir? Ben de aradayım çünkü
    İkinci eli çok düşük fiyata satılıyor, biraz daha ekleyip Apex 3 hala mantıklı
  • bunu alana kadar cooler master ck alın bana dua edeceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g910 hanımla kavga etmeye değecek kadar iyi bir klavye mi? Diğer sitelerde fiyatı çok yüksek de.
  • g910 çok iyi fiyat aslında, 3 yıl önce 95 euro'a almışım amazon.de'den. euro 3-4 falandı heralde. tuşlar hep çift basmaya başladı g413 kullanıyorum bir kaç aydır ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Eylül 2020; 15:46:13 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam 3 sene için almaya değmez o zaman.
  • G513 konusunda ne diyorsunuz ? Brown benzeri swithch var uzerinde ve digerlerine gore yeni bir model. Oburleri hakkinda sikayetler cok.
  • Ürünü satın aldım müthiş beyler . G910 ve g513 ekledim logitech hayranı olarak
  • bulunduğum yerde bütün klavyelerin stokları var ama bi klavyeye 500 tl vermek
  • Ben olsam Romer-G switche para vermezdim ama siz bilirsiniz
  • G910 için 40km yol gidecektim ama yorumlara baktım biraz. Kronik olarak sakat doğmuş switchleri. O nedenle vazgeçtim.

• G910 kullaniyorum ikinci el almistiim bozuldu hollandadan yenisi geldi onu kullaniyorum. Memnunum. Valla bi 810 alsam mi diye düşünmüyor degilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

G910 kullaniyorum ikinci el almistiim bozuldu hollandadan yenisi geldi onu kullaniyorum. Memnunum. Valla bi 810 alsam mi diye düşünmüyor degilim.
    ne zaman geldi hocam yenisi logitech support'dan? ben de daha önce bir kaç ürünün sıfırını almıştım ama bu klavyede alamadım bir türlü global desteği kestiler heralde artık.
  • Pandemi doneminden onceydi sanirim 2019 sonları. Yok kesmezler kaldi ki bozulunca aldigin yere gotursen onlar da degisime yollayacak logitech yetkili servisi yok çünkü. Baktin sikinti yasatiyor burasi direk logitech ile iletisime gecersin. Ama ben bizim ulkenin camur zihniyetiyle ugrasmamak icin direk yurtdisi ile baglantiya gecmistim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.