Şimdi Ara

LOGITECH G903 HERO MOUSE 735₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, takip edenler cihazı ve fiyatını bilirler, amazon.de’de şu an indirimde olduğu için bu rakama geliyor. Kargo dahil 735₺, 2 yıl garantili. Hem de amazon Tr aracılığıyla alıyorsunuz, ihtiyacı olan değerlendirmeli bence.

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar ben aşağıdaki linki herhangi bir ref vs olmasın diye safari üzerinden direkt amazon’a girip ürünü aratarak koydum. Aşağıdaki linke herhangi bir ref eklendiyse benim bilgim yok, dh otomatik eklemiştir, tıklayıp tıklamamak size kalmış. İsterseniz siz de direkt amazon’a girip ürünü aratın, bulacaksınız.

https://www.amazon.com.tr/Logitech-kablosuz-edilebilir-Lightsync-Powerplay/dp/B07SF2F2LV/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅZÕÑ&dchild=1&keywords=G903&qid=1606206393&sr=8-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 24 Kasım 2020; 15:31:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu kur etkisinden hala kurtulamadım, bazen yurt dışı sitelerden birşeyler bakarken kuru 3,5 liradan falan çarpıyorum, 700-800 liraya mouse konularını görünce beynim çığlık atıyor, 2-3 yılda hayatımda çok önemli bir değişiklik olmadan nasıl bu kadar fakirleşebildim aklım almıyor. düşündükçe tüylerim ürperiyor, korkuyorum eeeeyyyyyyy sıcak fırsatçılar.

Herkes için uygun olmayabilir ama tl’nin değer kaybettiği şu zamanda çöp mouse’ların 200₺ civarı olduğu düşünülürse, bu cihaz teknolojisi ve yazılım desteği nedeniyle 735₺’ye bence her türlü alınır. Uzun ömürlü bir cihaz, sadece eliniz çok küçükse önermem, orta ve büyük eli olanlar için ideal.
  • Bu fiyata mouse 🥺 benim yerime oyun oynayabiliyorsa alınır 😑

• Herkes için uygun olmayabilir ama tl’nin değer kaybettiği şu zamanda çöp mouse’ların 200₺ civarı olduğu düşünülürse, bu cihaz teknolojisi ve yazılım desteği nedeniyle 735₺’ye bence her türlü alınır. Uzun ömürlü bir cihaz, sadece eliniz çok küçükse önermem, orta ve büyük eli olanlar için ideal.

• Çok havalı duruyor

• Şu kur etkisinden hala kurtulamadım, bazen yurt dışı sitelerden birşeyler bakarken kuru 3,5 liradan falan çarpıyorum, 700-800 liraya mouse konularını görünce beynim çığlık atıyor, 2-3 yılda hayatımda çok önemli bir değişiklik olmadan nasıl bu kadar fakirleşebildim aklım almıyor. düşündükçe tüylerim ürperiyor, korkuyorum eeeeyyyyyyy sıcak fırsatçılar.

• _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın bir alt versiyonu olan g900’ü ilk çıktığında yine amazon Almanya ya da İngiltere’den ortalama 300-350₺’ye satın aldık. Yani aradan geçen 3-4 seneyi ve enflasyon-kur farkını düşününce bence rakam uygun. Aslında cihaz 65€ 🙂

• g903 hero şu an 635 tl

g603 kullanıcısıyım ve oldukça memnunum. Elimdeki iş görmez olsa g903 ü alırdım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben g900 kullanıyorum. bunun artısı nedir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leobolt kullanıcısına yanıt
    + kargo var 83₺

• Omara kullanıcısına yanıt
    Bende de g900 var şu an, g903 alma sebebim hero sensör, pil ömrü ve full siyah yapısı. 🙂

• bu claw tipi tutua uygun mudur acaba

• faturayı amazon.de mi kesiyor, yoksa .tr mi? bilgisi olan var mı

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Ondan emin değilim ama hangisi keserse kessin amazon.de’nin de 2 yıl garanti verdiğinden eminim.

• Bundaaan yilar once Black fridayda g900 almistim buna gecmeye deger mi? Pil performansim biraz dustu baska sorunu yok aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    İnterneten karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt

hocam nasıl elden çıkarıcaz g900'leri peki? LOGITECH G903 HERO MOUSE 735₺ 

• Gayet güzel fiyat bana sorarsanız forumda 1000 küsürden satan arkadaşlar var hala .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zamanlar euro 3.5, üstüne logitech yenisini gönderdi onu kullanıyorum. bunda da aynı sorun var yine scroll infinite moddayken kendi kendine hareket ediyor mouse hareketlerinde tıklama yaparken vs.. 735 çok geldi LOGITECH G903 HERO MOUSE 735₺ 

LOGITECH G903 HERO MOUSE 735₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Kasım 2020; 14:2:26 >
  • Benim şuan hedefim kablosuz fare klavye kulaklık ama fiyatlar çok uçuk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.