Şimdi Ara

Logitech M590 Gri Bluetooth Mouse 199TL Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyacı olan için bu fiyata güzel ürün. İş yerinde kullanıyoruz, sessiz ve tek tuşla iki farklı cihaz arasında geçiş yapabiliyor. MX serisine çıkacak paranız yoksa en güzel modellerden biri.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-m590-multi-device-sessiz-kablosuz-mouse-gri-1176333.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altı yedi ay önce 125 liraya almıştık. O zaman haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler :) Çok güzel çok memnunum. M720 denkgelirse ona geçerim ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barlas_dnz B kullanıcısına yanıt
    Ekim'de aldık, (11 ay olmuş) konusunu ben açmıştım. 129 liraydı..

https://forum.donanimhaber.com/logitech-wireless-mouse-m590-multi-device-silent-sessiz-klik-129-tl-kargo--140478981

• Kaç tane logitech farem olduysa hepsinde çift tıklama sorunu oluyor bir süre sonra.

Logitech bu sorunu yıllardır çözmüyor... Bilinçli eskitme diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

Kaç tane logitech farem olduysa hepsinde çift tıklama sorunu oluyor bir süre sonra.

Logitech bu sorunu yıllardır çözmüyor... Bilinçli eskitme diyelim...
    O yüzden bir daha tövbe logitech mouse'a para vermem, logitech g pro ya zamanında dünya para verdim, kaç kere onardım hep yeniden oluşuyor. Mx serisinde bile oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 26 Eylül 2020; 13:19:48 >
  • çok güzel bir mouse özellikle çift pc kullananlar için büyük rahatlık, 1 pc'ye alıcısını taktım diğer pc 'ye bluetooth ile bağladım. mouse üzerindeki tuşa basarak kolaylıkla 2 pc arasında geçiş yapıyorum. slient olması da cabası. tavsiye ederim.
  • Geçen pebble almamış olsam gidip almıştım. Fiyat uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel ürün. Geçen yıllarda 200 lira bandında bir fiyata bir adet almıştım, memnun olduğum için ve iş yerinde 2 bilgisayarda kullanmak icap ettiği için bir tane de yedek almıştım geçen yıl sıcak fırsatlar konusunda gördüğümde. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. 1.5 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum. Logitech flow ile bir bilgisayardan kopyaladığım veriyi fareyi yalnızca yana çekerek diğer bilgisayara atabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.