|
Logitech web kamerası siparişlerine yetişemiyor
-
-
Kiminin işi bitiyor kapanıyor, kimi de köşe oluyor. Sebep aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akilli telefonlarin kameralarini kablosuz webcam olarak kullanmanizi saglayan uygulamalar mevcut. Bunun bilinmemesi kamera üreticilerine yaramış.
Reklam gibi olmuş. Web kamera bir tek Logitech satmıyor. Marka ismi vermenin mantığı nedir?
-
Şuan web kamera kara borsa olmuş durumda.
-
Demek ki en çok talep Logitech kameralarına ve bu yüzden stoklarında kalmamış diğer firmaların stokları dolu demek ki. Bunda kötü bir şey yok reklam değil haber değeri taşıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyReklam gibi olmuş. Web kamera bir tek Logitech satmıyor. Marka ismi vermenin mantığı nedir?
Logitech’in yaptığı bir duyuru bu adamlar stok yetiştiremiyoruz demiş ne demek marka vermek
Güzel kardeşim firma çıkıp böyle bir açıklama yapmasa biz bilmezdik böyle bir haberin olduğunu yani gidip başka üretici açıklama yapsaydı onların adı yazılı olurdu bu boş b bir atar olmuş
Evden masaüstü pc ile çalışan mı var , herkes de laptop yok mu :/
-
açıkcası telefonumu kamera olarak kullancağıma gider alırım bi webcam,telefon her zaman lazım olabiliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: th9
açıkcası telefonumu kamera olarak kullancağıma gider alırım bi webcam,telefon her zaman lazım olabiliyorTelefonu bilgisayardan yönetebildiğin hatta telefon görüşmesi yapabildiğin uygulamalar da mevcut :D
-
masAllah diyorum sadece. Is üreten, çalışan herkes rahat rahat para harcıyor.
telefonu kamera olarak kullanırken bilgisayardan telefonumu yönlendircen kanka
quote:
telefonu kamera olarak kullanırken bilgisayardan telefonumu yönlendircen kankaBen öyle kullanıyorum.
-
kolay gelsin ne diyim zor iş
quote:
kolay gelsin ne diyim zor işİşin dersin ortasında gayet pratik oluyor ki?
-
Yayıncılık sektörüde patlamış durumda. Buda etkiliyor. Herkes Twitch'e üşüştü şu sıralar. Periscope vb. para getirmeyen uygulamalarda boş boş takılan tipler Twitch'e geldi para işlerini duyunca.
-
götürdü parayı :)
-
İşim düştüğünde kullanmıştım görüşme bittiğinde telefon çok ısındı.
Wifi'da çok trafik olunca kasmalar oldu bu yüzden kablolu bağlanmak istediğimde temassızlık sorunuyla karşılaştım ve uzun Type C kablodan çalıştıramadım.
Her gün görüntülü görüşme yapacak olsam webcam alırdım büyük ihtimalle daha rahat olur.
-
bu gibi durumlarda fiyat attıracaksın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Reklam gibi olmuş. Web kamera bir tek Logitech satmıyor. Marka ismi vermenin mantığı nedir? |
Logitech’in yaptığı bir duyuru bu adamlar stok yetiştiremiyoruz demiş ne demek marka vermek |
Benzer içerikler
- instagram arka plan beyaz yapma
- iphone film izleme programı ücretsiz
- çizim programları
- youtube reklamsız izleme
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X