Şimdi Ara

LOGITECH Z5500 Isik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba z5500 kullanicisiyim decoder in ekranindaki isik yanmiyor grantisi bitti bunu kendim degistirme gibi bir imkanim varmi yoksa bosuna acmis ugrasmis olmayim :D bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim

• Benim z5500 de öyle nasıl düzeltiriz bunu
  • Gercekten cok sinir bozucu
  • Bendekide yanıp sönüyor, yakında gider.Acaba elektronikçilerden çözüm çıkar mı? Standart bir ekrana benziyor...
  • iyi bir elektronikçi ledleri değiştirebilir mikro ledler var ama yine patlar periyodik olarak değiştirmesi lazım akıllı logitech firması devrenin gerilimini ayarlayamamış ledler belli süre sonra patlıyor devre baştan tasarlanması laızm bence öle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

iyi bir elektronikçi ledleri değiştirebilir mikro ledler var ama yine patlar periyodik olarak değiştirmesi lazım akıllı logitech firması devrenin gerilimini ayarlayamamış ledler belli süre sonra patlıyor devre baştan tasarlanması laızm bence öle kullanın

Cevap icin tesekkürler biraz önce decoder i acip bakacaktim becerebilirmiyim diye dedigin foruma bir bakayim dedim söyledigin gibiyse yapabilmemin imkani yok o yüzden öle kullanmaya karar verdim
  • Slm arkadaşlar z5500 ışık probleminizi garantili çöze bilirim ve istediğiniz renkte ekranı yapa bilirim garantili
  • bende de aynı sorun var ama insan tırsıyor yapmaya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.