Herkeze merhaba z5500 kullanicisiyim decoder in ekranindaki isik yanmiyor grantisi bitti bunu kendim degistirme gibi bir imkanim varmi yoksa bosuna acmis ugrasmis olmayim :D bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim
Benim z5500 de öyle nasıl düzeltiriz bunu
Gercekten cok sinir bozucu
Bendekide yanıp sönüyor, yakında gider.Acaba elektronikçilerden çözüm çıkar mı? Standart bir ekrana benziyor...
iyi bir elektronikçi ledleri değiştirebilir mikro ledler var ama yine patlar periyodik olarak değiştirmesi lazım akıllı logitech firması devrenin gerilimini ayarlayamamış ledler belli süre sonra patlıyor devre baştan tasarlanması laızm bence öle kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: bowers wilkins
iyi bir elektronikçi ledleri değiştirebilir mikro ledler var ama yine patlar periyodik olarak değiştirmesi lazım akıllı logitech firması devrenin gerilimini ayarlayamamış ledler belli süre sonra patlıyor devre baştan tasarlanması laızm bence öle kullanın
Cevap icin tesekkürler biraz önce decoder i acip bakacaktim becerebilirmiyim diye dedigin foruma bir bakayim dedim söyledigin gibiyse yapabilmemin imkani yok o yüzden öle kullanmaya karar verdim
Slm arkadaşlar z5500 ışık probleminizi garantili çöze bilirim ve istediğiniz renkte ekranı yapa bilirim garantili
bende de aynı sorun var ama insan tırsıyor yapmaya :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme