Şimdi Ara

Lol Fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop alıcam 1000 lira kadar bi bütçem var 40 50 fps alabilecegim özelliklerde bi laptop alabilrmiyim yada bu fiyata alıcagım laptopda görebilecegim max fps nedir ?

• laptop alma masaustu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

laptop alma masaustu al
    1000liraya masaüstü almazsan o fpsleri bulamazsın, illa laptop alacam diyorsan da 2. el bölümünü kolla.
  • 1500 e i5 li laptop aldım tum ayarlar hıghde sabit 58 60 fps alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diş Fırçası

1500 e i5 li laptop aldım tum ayarlar hıghde sabit 58 60 fps alıyorum
    Arkadaşlar Bimeksden 1199 liraya samsung ativ book aldm 4.nesil i3 işlemcili Harici 2gb Nvidia ekran kartlı (sanırım kampanyayı denk getirdim). 60 fps sabit aliyorum. Bu Ekran kartı hakkında cok iyi seyler söylememişler ama crysis 2 assasin creed serilerini ultra ayarda hiç kasmadan rahatlıkla oynuyorum. Konu kilitlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

Arkadaşlar Bimeksden 1199 liraya samsung ativ book aldm 4.nesil i3 işlemcili Harici 2gb Nvidia ekran kartlı (sanırım kampanyayı denk getirdim). 60 fps sabit aliyorum. Bu Ekran kartı hakkında cok iyi seyler söylememişler ama crysis 2 assasin creed serilerini ultra ayarda hiç kasmadan rahatlıkla oynuyorum. Konu kilitlenebilir.

Alıntıları Göster
    Nvidia en iyi ekran kartı bence ATI daha kötü kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Alıntıları Göster
    60 ne la 60ta oyun mu oynanır bende 200 fps var orta ayarlar beğenmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackheart54

bu adam nasıl 2011 üyesi , doğduğu an dhye kayıt mı etmişler
  • Laptopla zor belki masaüstü dizersen alırsın o fpseleri
  • quote:

ATI diye ekran kartı mı kaldı?

Demek ki senin pc 2007 den kalma.

O paraya alacağın laptopla lowda oynarsın, efekt falan hak getire, tflerde slayt gösterisi olur çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

ATI diye ekran kartı mı kaldı?

Demek ki senin pc 2007 den kalma.

O paraya alacağın laptopla lowda oynarsın, efekt falan hak getire, tflerde slayt gösterisi olur çıkar.

2011de aldım laptopu o dediğin şeyleri hiç görmedim oyunlarda falan bir sorun çıkarmıyor bazen ekran kartı çok ısınıyor pcyi kilitliyor 3-5 dakika hiçbirşey yapamıyorsun o da bayağıdır olmuyor

• quote:

200 fps de oynadığını sanan sahıs ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_

quote:

200 fps de oynadığını sanan sahıs ...

Alıntıları Göster
    oynarken 200fps olduğunu mu söyledim başlarken 220sabit fps var "sahıs"
  • Bulursun ama o paraya masaüstü toplamak daha mantıklı hem daha iyi performans alırsın hem daha ekonomik olur
  • quote:

demek istediği, monitörün o kadar fps'yi zaten yansıtmaz. yansıtsa dahi gözlerin bunu fark edebilecek özelliğe sahip değil.

yani 100 fps görünen oyun ile 200 fps'de oynanan oyun arasında bir fark yoktur bizlerin görme kabiliyetine göre.

O paraya alacağın laptopla anca ofis kullanırsın... Oyun için laptop istiyorsan en az 2000 gözden çıkaracaksın.
    Monitörün varsa, 1000 liraya 100fps'de lol oynatacak bir bilgisayar toplayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 15 Temmuz 2014; 19:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

demek istediği, monitörün o kadar fps'yi zaten yansıtmaz. yansıtsa dahi gözlerin bunu fark edebilecek özelliğe sahip değil.

yani 100 fps görünen oyun ile 200 fps'de oynanan oyun arasında bir fark yoktur bizlerin görme kabiliyetine göre.

O paraya alacağın laptopla anca ofis kullanırsın... Oyun için laptop istiyorsan en az 2000 gözden çıkaracaksın.
    Monitörün varsa, 1000 liraya 100fps'de lol oynatacak bir bilgisayar toplayabilirsin.

Alıntıları Göster
    he tmm canım onda skıntı yokta 60 fps yavaş olmuyo mu? kasıyo gibi geliyo bana

• quote:

Alıntıları Göster
    kardesim bende monster tulpar v2.2 var fps 260 en kotu 225 de alacaksan sana 2. el ama sıfır urunler bakmanı tavsıye ederım lenova y510p die bir notebook var 2000 tl alabilirsin bulursan sahibindene felan bak
  • quote:

monitörün cok büyük ihtimalle 60 hz olduğu için 60 fps üstü oynadığın zaman sadece ekranda yırtılma meydana gelir. Ve 60 fps yavaş geliyorsa sana birde 20-30 fps de oynamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_

quote:

monitörün cok büyük ihtimalle 60 hz olduğu için 60 fps üstü oynadığın zaman sadece ekranda yırtılma meydana gelir. Ve 60 fps yavaş geliyorsa sana birde 20-30 fps de oynamanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Merhaba ben Hp Pavilion dv6 kullanıyorum 6 GB ram, 4095 ekran kartı felan diyor bayağı sağlam makina son özelliklerde oyunu açmak dert olmuyor fakat bilgisayarı açınca sesten evde durulmaz oluyor ben hayatımda böyle birşey görmedim çok ısınıyor sanki uçak sesi gibi fan sesi geliyor. Al bundan paşalar gibi oyna kulakları tıka yeter.
    Edit: Benimki bu değilmiş özelliklere bakınca farkettim bunun bir üst modeli sanırım . Bendeki i7 burdaki i5 4 ram felan diyor ama bu makina ile aynı görünüşe sahip.
    http://www.amazon.co.uk/HP-Pavilion-dv6-6153ea-i5-2410M-Windows/dp/B005EPMGPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 16 Temmuz 2014; 6:52:21 >

• quote:

Adam ATI dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.