Sitenin adını vermeyeceğim zaten ülkemizde 1-2 tane var öyle hesap satışı yapan lol için ve en popüleri ( instada, facebookta) reklam veren
Baştan başlayacağım
Hesap almam lazımdı çünkü zaten oynadığım kişiler genelde low oluyordu ve yeterli karakter dizilimine sahip değildim bu yüzden kolaya kaçmak için hesap alayım dedim hali hazırda kumbaramda param vardı değerlendirmek için koştum bir çırpı bankamatiğe paramı yatırdım bütçeme uygun bir hesap bulduktan sonra satın aldım oynadım ettim güzel falan bir ara oynamadım 1-2 hafta falan sonrasında baktım HESAP UÇMUŞ yani bakıyorsun isim değişmiş o değişmiş bu değişmiş haydaa gittim desteğe yazdım böyle böyle oyaladılar ettiler falan fistan sonrasında yanıt vermemeye başladılar bende canlı desteğe bağlanmaya başladım böyle her gün aboneleri gibi en sonunda oyalaya oyalaya yöneticileriyle konuştum ettim dedi ki hesabınıza ulaşamıyoruz vs vs biz biz halledeceğiz en sonunda mahkemeye ver"miş"ler işte bana bir "Avukat" numarası verdiler sesli konuşmak istemedim hem yaşımdan ötürü bir bahanede vermek istemiyordum ( yok krdşm yaşın küçük olmaz , annene ver babana ver ) gibi ifadeler duymak istemiyordum çünkü benim ne annem lolde yasuo main nede babam beni işte gelip "Avukatları" işte sesli konuşalım buradan olmaz "yalnızca ödeme tahüdü alıyoruz" dedi falan fıstık şimdi toparlamak gerekirse
ÖZET: Bir hesap aldım adam hesabı geri kurtarmış bu adamlarda beni oyalıyor şimdi ben kime nasıl başvurayım ? ve "yalnızca ödeme tahüdü alıyoruz" ne demek çünkü kendisine sorduğumda görüldü attı sadece :D bu arada 6-7 ay kadar geçti tekrardan teşekkürler
Benim arkadaş da böyle yapa yapa onlarca defa sattı hesabı parasını aldı hesabı geri aldı Zamanın da metin2’de bug olmuştu görevi yapmışsan solda parşömen beliriyordu tıklayınca şu kadar para kazandın diyordu, parşömene tıklayıp oyundan çıkınca hem para geliyordu hem de parşömenin orada durmaya devam editordu. Bir görevin ödülünü yüzlerce kez alabiliyorduk anlayacağın. Aynı onun gibi olmuştu arkadaş zengin oldu desem yeridir böyle yapa yapa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant Warden
Benim arkadaş da böyle yapa yapa onlarca defa sattı hesabı parasını aldı hesabı geri aldı Zamanın da metin2’de bug olmuştu görevi yapmışsan solda parşömen beliriyordu tıklayınca şu kadar para kazandın diyordu, parşömene tıklayıp oyundan çıkınca hem para geliyordu hem de parşömenin orada durmaya devam editordu. Bir görevin ödülünü yüzlerce kez alabiliyorduk anlayacağın. Aynı onun gibi olmuştu arkadaş zengin oldu desem yeridir böyle yapa yapa
:D aslında aklımda daha onun daha kötü bir seneryosu varda bunu burada açıklamak istemiyorum sonra sayfa yöneticileri falan görür bana şikayet açar uğraşılmaz