Şimdi Ara

LPG Dönüşümü elinde patlayanlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: asbengu

bingölde benzin 3.15 , lpg 1.79
    siz şükredin halinize

Bence de demek isterdim ama kötünün iyisine bile şükür demek durumundayı maalesef
  • Lpg ye bu kadar zam gelmese elbette iyi olurdu ama bugüne kadar aracıma keşke lpg taktırmasaydım dediğimi hiç hatırlamıyorum. (Tabiki bunda lpg ile hiç sorun yaşamamamın da etkisi var)
  • LPG'nin fiyatının artmasına öfkeliyiz, bu doğru ama "LPG taktırdık ama fiyat arttı, LPG'nin elimizde patladı" gibi bir mantık doğru değil. Benzin de yerinde durmadı bu arada. Şu an benzin 3,10 - 3,15 arası. Unutmayın LPG'miz olmasa litresi 3,10 YTL'ye benzin alıyor olacaktık.
  • zamlar orantısız yapılsada aradaki benzin lpg oranları birbirine yaklaşsada keşke lpg taktırmasaydım dediğim olmadı bugüne kadar şükürler olsunki lpg kiti ile bir problemde yaşamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

LPG'nin fiyatının artmasına öfkeliyiz, bu doğru ama "LPG taktırdık ama fiyat arttı, LPG'nin elimizde patladı" gibi bir mantık doğru değil. Benzin de yerinde durmadı bu arada. Şu an benzin 3,10 - 3,15 arası. Unutmayın LPG'miz olmasa litresi 3,10 YTL'ye benzin alıyor olacaktık.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

zamlar orantısız yapılsada aradaki benzin lpg oranları birbirine yaklaşsada keşke lpg taktırmasaydım dediğim olmadı bugüne kadar şükürler olsunki lpg kiti ile bir problemde yaşamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

zamlar orantısız yapılsada aradaki benzin lpg oranları birbirine yaklaşsada keşke lpg taktırmasaydım dediğim olmadı bugüne kadar şükürler olsunki lpg kiti ile bir problemde yaşamadım

Aracın garantisi bittikten sonra lpg taktırmayı düşünen birisi olarak eskiden konuşulanların yerini şimdi lpg kitinin şükredilerek problem çıkarmadığını söylemek gelinen noktanın ilginç bir tezahürü olsa gerek
  • garanti bitsin diye bekleme.
    her gecen zaman aleyhine işliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.