bingölde benzin 3.15 , lpg 1.79 siz şükredin halinize
Bence de demek isterdim ama kötünün iyisine bile şükür demek durumundayı maalesef
Lpg ye bu kadar zam gelmese elbette iyi olurdu ama bugüne kadar aracıma keşke lpg taktırmasaydım dediğimi hiç hatırlamıyorum. (Tabiki bunda lpg ile hiç sorun yaşamamamın da etkisi var)
LPG'nin fiyatının artmasına öfkeliyiz, bu doğru ama "LPG taktırdık ama fiyat arttı, LPG'nin elimizde patladı" gibi bir mantık doğru değil. Benzin de yerinde durmadı bu arada. Şu an benzin 3,10 - 3,15 arası. Unutmayın LPG'miz olmasa litresi 3,10 YTL'ye benzin alıyor olacaktık.
zamlar orantısız yapılsada aradaki benzin lpg oranları birbirine yaklaşsada keşke lpg taktırmasaydım dediğim olmadı bugüne kadar şükürler olsunki lpg kiti ile bir problemde yaşamadım
quote:
Orjinalden alıntı: barisozyurt
LPG'nin fiyatının artmasına öfkeliyiz, bu doğru ama "LPG taktırdık ama fiyat arttı, LPG'nin elimizde patladı" gibi bir mantık doğru değil. Benzin de yerinde durmadı bu arada. Şu an benzin 3,10 - 3,15 arası. Unutmayın LPG'miz olmasa litresi 3,10 YTL'ye benzin alıyor olacaktık.
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
zamlar orantısız yapılsada aradaki benzin lpg oranları birbirine yaklaşsada keşke lpg taktırmasaydım dediğim olmadı bugüne kadar şükürler olsunki lpg kiti ile bir problemde yaşamadım
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
Aracın garantisi bittikten sonra lpg taktırmayı düşünen birisi olarak eskiden konuşulanların yerini şimdi lpg kitinin şükredilerek problem çıkarmadığını söylemek gelinen noktanın ilginç bir tezahürü olsa gerek
garanti bitsin diye bekleme. her gecen zaman aleyhine işliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme