Şimdi Ara

LPG fiyatı yansıtılması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afyon'da 95 kuruşluk LPG indirimini BP tam yansıtırken OPET yarısını bile yansitmayinca OPET MH aradım artık sizden almayacağım, arada 60 kuruştan fazla fark var dedim. Ali başkanın ve performanstan dolayı tercih ediyordum ama makas çok açıldı. arkadaşlar sizde arayıp olumsuz görüşte bulunursanız onlarda mutlaka bir fiyat düzeltmesine gideceklerdir. İnşallah:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Ali Başkan : fiyatlarda gereken düzenleme yapilacak talimati verdim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal fiyat 3.05 TL zaten.
    Altinda satılan fiyatlar bayi tarafından kardan zarar, promosyon vb ne derseniz artık.

LPG fiyatı yansıtılması hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 2 gün önce Opet'e şikayet yazısı yazdım, 24 saat geçmeden aradılar. Telefonda da şikayetimi ilettim. Talep çok olursa illa ki ciddi bir adım atarlar.
  • Az önce bp den lpg aldım dün 2.46 ydı bugün 2.66 olmuş.Dün gece 20kurus zam geldi dedi pompacı arkadaş ama salladı bence,istasyon kafasına göre zam yapmış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyon bp den 2.32 falana aldım opetler standart 2.99 yapmış

• İstanbulda 2 km farkla birinde 2.79 diğerinde 2.59 TL

İstasyon istasyon çok değişiyor malesef
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    3.05 nereye normal, 95 kuruş indirim geldi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Mesajımı dikkatli okumamışsınız sanırım. LPG piyasası şu şekilde olur: TAVAN fiyat vardır. O fiyat şuan 3,06 TL. Yani 95 Kuruş indirilmiş TAVAN fiyat. Bu fiyatın üstüne kimse satamaz. Bayi isterse 1 TL ye satar buna da kimse karışamaz. YANi günün birinde LPG fiyatları TEK fiyat oldu diye bir haber gelse şuan alacağımız fiyat 3,06 TL olur. EPDK bunu serbest bırakıyor. O yüzden Şirketlere ait bayiler pahalı satar, şahıslara ait bayiler genelde 40-50 kuruş daha ucuza satar. Size iki bayiden örnek vereyim; İstanbuldaysanız Bakırköy Sahilde Opet Tunç Petrol var şuan ki fiyatı 2,50 TL li fiyatlardadır, Birde Yeni Bosna da Koçtaşı geçtiğinizde OPET bayisi var, orası OPET in kendisine ait, ve 3,06 TL den satıyordur. Aynı şekilde SHELL için de örnek verebilirim.Yani EPDK'ya falanca bayi 3 TL ye satıyor diye şikayet etseniz "zaten 6 kuruş ucuz satıyor" diye cevap alırsınız. Demek istediğim "NORMAL" olayı bu aslında.

• Arkadaşlar indirim 4 liradan yapıldı.3.20den değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.