< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Videonun ozeti; Sen benim arabami(oyh), sen benim arabami(mmm), sen benim arabamıııuovvhh.
Anladik teyze senin araban. Mali o kadar kiymetliki arabam derken orgazm olacak nerdeyse. |
Dünyanın kendi etrafında dödüğünü zanneden az işlevli bir kadının zırvaları. Yahu insan olsan insani değerler taşısan zaten orada otobüste olan insanları bekletmemek için gerekli yerlere şikayetini geçer yoluna devam ederdin. Ama hanfendinin etrafında döndüğü için önce ve kesinlikle onun problemi çözülmeli onun dışındaki kimsenin problemi önemli değildir.
Şimdi belediye otobüsü kullanan kişilere de konuşuluyor bu işini düzgün tertemiz yapanlar olduğu kadar yapmayanlarda var bugün trafiğimiz içersinde ne kadar maganda var ise direksiyon başında o kadar hatalı kullanan iett,ego,öho kullanıcılarıda var. Ona buna kasap demeden önce herkes kendini düzeltmeye başlarsa emin olun ülkede ne trafik ne de her hangi bir problem kalır. Bir toplumun problemi ne ise o toplumun en ufak ferdinden kaynaklanır yani güzel kardeşim oda sensin, kendinden başla düzeltmeye. |
Bir zamanlar -1 tuşu vardı, hasretle, özlemle...
|
Ozel halk otobus soforlerinin de ne seviyede trafik magandasi oldugunu biliyoruz,ben ikilemde kaldim acikcasi :)
|
Kadina helal olsun. Nasil olsa otobuse bir sey olmaz diyen adamlarla dolu ortalik.
Helal olsun gerekirse onune kirip boyle durduracaksin ki adam olsunlar. Gecen haftalarda kirmizida gecip sol seritte bakin sol seritte minibuscu ile kapisip ani frenle durdurup yolcu indiren vardi. Bu adamin onune kirsam benim araca da luks apaci falan derlerdi. Otobusculerin minibusculerin ve taksicilerin %100 u psikolojik destek almali. |
Bunu yazmaya gelmisdim gidiyorum
|
Hocam yalnız orada bir sürü insan mağdur oluyor. Kadın da bence en az onlar kadar psikolojik desteğe muhtaç.
|
Konu aracın modeli değil. Oradaki Şahin de olsa aynı durum söz konusu.
|
Kadın otobüsü durdursa ve kendi güvenliğini tehlikeye attığını öne sürüp hesap sorsa amenna ama bu abla normal değil. Bütün trafiği durduracak kadar, yolu kapatacak kadar hatta trafikteki diğer araçların güvenliğini tehlikeye sokacak kadar problemli.
|
|
|
|
|
|