Bildirim
Lumia 1308 güncellemesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: TECHTRONİC
Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi?
Beklenen buyuk guncelleme degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
quote:
Orijinalden alıntı: TECHTRONİC
Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi?
Beklenen buyuk guncelleme degil.
Sağol -
Sarj %76 hala guncelleme gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız bana hala gelmedi bu güncelleme -
-
Kurdum güncellemeyi. Tek değişen (eklenen) kapasite kontrol. Bide daha canlı sanki ekran tasarruf modunda bile. Sjarzda daha uzun gidiyor gibi... Herkez izlenimlerini yazarsa iyi olur. -
Arkadaşlar bende güncellemeyi yaptım. Lumia 920
Bir sorum olacak. Kapasite kontrolünü açtığımda verilerin yüklenmesi ne kadar sürüyor?
Benim cihaz yarım saattir verileri açamadı halen ortadaki çemberin etrafında dönüp duruyor. Bu normal mi? 12 gb kullanılan alan var.
Yapan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. -
820 kullanıyorum ama güncelleme yapmadı hala :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahiro
Bir sorum olacak. Kapasite kontrolünü açtığımda verilerin yüklenmesi ne kadar sürüyor?
Benim cihaz yarım saattir verileri açamadı halen ortadaki çemberin etrafında dönüp duruyor. Bu normal mi? 12 gb kullanılan alan var.
Yapan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Arkadaşım sende de problem olmuş. Normalde 3, 5 sn de açılıyormuş benimki de açılmıyor Çözüm teli sıfırlamak, sıfırlayınca telin sürümü yeni olmasına rağmen kapasite kontrol tamamen silinen arkadaşlar da oldu forumda. Ya da flaşlatarak sürümü tekrar yüklemek. Ben hiçbirini yapmadım galiba servise vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mahiro
Yapan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Kardeş sende bi sorun olmalı. En fazla birkaç saniye sürüyor çünkü. Soft reset dene bi... -
Güncelleme var biliyorum telefonu formatlamıştım 1 ay sonra tekrar kullancagım fakat güncelleme yok diyor güncellemesi lazım nedendir arkadaşlar -
Yardımcı olabilecek var mı acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X