Şimdi Ara

Lumia 1308 güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah güncelleme kuruldu ekran görüntüsü altta. Tek eklenen kapasite kontrol benim görebildiğim kadarıyla. Ayrıca sjarz durumu baya iyi duruma geldi bu güncelleme ile. Bariz bir şekilde daha az batarja tüketiyor. Sanki ekranda daha akıcı ve daha parlak hale geldi.

Lumia 1308 güncellemesi

Lumia 1308 güncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzytaste -- 10 Nisan 2013; 0:30:49 >

• Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi?

Beklenen buyuk guncelleme degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Bu gelen güncelleme beklenen büyük güncelleştirme mi acaba yoksa daha gelcek mi?

Beklenen buyuk guncelleme degil.

Sağol
  • Sarj %76 hala guncelleme gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bana hala gelmedi bu güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytaste

quote:

Orijinalden alıntı: ozzytaste

Şu anda güncelleme geldi, indiriyorum. Indiğinde haber vercem neler değişti vesayre:)

Hala 0%te bekliyor oldu 2 saat :( serverlar dolu olduğundan takıldı belkide...akşama evde tekrar bi denerim artık. Olmadı servise vereceğiz.... Bi şekilde kablo ile güncelleme methodu yok dimi hala? Sadece OTA yada flashlama???

Lumia 1308 güncellemesi

Güç tasarrufunu kapatınız inmeye başlayacaktır.

• Kurdum güncellemeyi. Tek değişen (eklenen) kapasite kontrol. Bide daha canlı sanki ekran tasarruf modunda bile. Sjarzda daha uzun gidiyor gibi... Herkez izlenimlerini yazarsa iyi olur.
  • Arkadaşlar bende güncellemeyi yaptım. Lumia 920
    Bir sorum olacak. Kapasite kontrolünü açtığımda verilerin yüklenmesi ne kadar sürüyor?
    Benim cihaz yarım saattir verileri açamadı halen ortadaki çemberin etrafında dönüp duruyor. Bu normal mi? 12 gb kullanılan alan var.
    Yapan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
  • 820 kullanıyorum ama güncelleme yapmadı hala :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Arkadaşlar bende güncellemeyi yaptım. Lumia 920
    Bir sorum olacak. Kapasite kontrolünü açtığımda verilerin yüklenmesi ne kadar sürüyor?
    Benim cihaz yarım saattir verileri açamadı halen ortadaki çemberin etrafında dönüp duruyor. Bu normal mi? 12 gb kullanılan alan var.

Arkadaşım sende de problem olmuş. Normalde 3, 5 sn de açılıyormuş benimki de açılmıyor Çözüm teli sıfırlamak, sıfırlayınca telin sürümü yeni olmasına rağmen kapasite kontrol tamamen silinen arkadaşlar da oldu forumda. Ya da flaşlatarak sürümü tekrar yüklemek. Ben hiçbirini yapmadım galiba servise vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Arkadaşlar bende güncellemeyi yaptım. Lumia 920

Kardeş sende bi sorun olmalı. En fazla birkaç saniye sürüyor çünkü. Soft reset dene bi...
  • Güncelleme var biliyorum telefonu formatlamıştım 1 ay sonra tekrar kullancagım fakat güncelleme yok diyor güncellemesi lazım nedendir arkadaşlar
  • Yardımcı olabilecek var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.