Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul merkezi ara onlar sana hangi şube de bulabileceğini söyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITürkiye 'ye hala resmi olarak gelmedi

Nokia Türkiye'ye selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 26 Şubat 2014; 22:28:17 >
  • istanbul merkez derken nokia merkezmi vodafone merkezmi vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda bana şube stoklarını göremediklerini söylediler çünkü
  • tabutt T kullanıcısına yanıt
    Vodafone merkez 0212 367 0000 olması lazım numarasının
    Eklemek istediğim bir şey var telefonu siz istediğiniz takdirde her vodafone getirebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 26 Şubat 2014; 23:40:46 >
  • çok teşekkür ederim yardımın için yarın bide bu yolları deneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

çok teşekkür ederim yardımın için yarın bide bu yolları deneyim

Valla bende Ankara da vodafone hariç Avea ve Türkcell de buldum. Sözde ilk vodafone da çıktı....

• ya benim hat vodafone hat üzerine alcam mecbur vodafone a kaldık yarın tüm imkanları zorlucam
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt
    bence en asili ben memnunum
    Rica ederim sen rahatlıkla bulursun ben ayın 4nde vodafone a gitmiştim 6sında getirmişlerdi Edirne de. Yani Ankara da yağdan kıl çeker kadar kolay olur bu telefonu bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Rica ederim sen rahatlıkla bulursun ben ayın 4nde vodafone a gitmiştim 6sında getirmişlerdi Edirne de. Yani Ankara da yağdan kıl çeker kadar kolay olur bu telefonu bulmak

Başkan öyle deme kaç vodafone bayisi aradıysam bulamadım, Avea ya daha geç geldi ama Avea dan rahatlıkla buldum

• Nokia marketler de satılıyor ayın 20sinden beri

• ilkkez WP kullancam androidden sonra nasıl olcak bakalım hadi hayırlısı aldıktan sonra daha çok başınızı ağrıtcam sanırım :) windows phone hiç bilmiyorum
  • polater kullanıcısına yanıt
    Şans işi gibi o zaman bu veya bayinin ilgisi ile ilgili, siz hangi şehirden almıştınız

Benim de öyleydi ilk wp telefonum bu ama kullanımı çok kolay, sizin android telefonunuzun modeli ney

• note 2
  • siz ne kullanıyodunuz bunda önce ve hangisi daha verimli ve kullanışlı size göre
    Ben xperia s kullanıyordum bu ilaç gibi geldi.

• Bu forumdaki nerdeyse herkes ilk defa WP kullanıyor. Alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca rahat. Şunu da bilmelisin ki Market olarak İos ve Android marketi ararsın. Ama burda önemli olan şu Windows Phone niçin aldığın ? Mesela ben uzun yıllar İphone ve arada bir sıkılıp Androidli amiral gemiler kullanıp tekrar iphone geri dönen birisi olarak, evet market önemli ama stabilite de önemli olduğunu düşünüyorum, bir de uzun yıllardır iphone arayüzü ve taklit olan android arayüzünden sıkıldım. Windows Phone nun arayüzü çok güzel demiyorum ama farklı ve estetik olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polater

Bu forumdaki nerdeyse herkes ilk defa WP kullanıyor. Alışmak biraz zaman alıyor ama alışınca rahat. Şunu da bilmelisin ki Market olarak İos ve Android marketi ararsın. Ama burda önemli olan şu Windows Phone niçin aldığın ? Mesela ben uzun yıllar İphone ve arada bir sıkılıp Androidli amiral gemiler kullanıp tekrar iphone geri dönen birisi olarak, evet market önemli ama stabilite de önemli olduğunu düşünüyorum, bir de uzun yıllardır iphone arayüzü ve taklit olan android arayüzünden sıkıldım. Windows Phone nun arayüzü çok güzel demiyorum ama farklı ve estetik olduğunu düşünüyorum.

+1

• polater kullanıcısına yanıt
    aynen cogumuzun ilk wp deneyimi ve bilgilerimizi birbirimizle paylasarak ogreniyoruz.

benim gorusum kulandigimiz ve cok beyendigimiz uygulamalarida yazalim burdan.

benim olmazsa olmazim

IM+ =im+nedir neredeyse tum populer anlik mesajlasma uygulamalarini tek programda toplamislar.pro ile bir farkinin olmadigini sadece proda reklam olmadigini soyluyorlar. ben androidte pro kulaniyordum pek farkini gormedim
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/im/7c59963c-ddae-e011-a53c-78e7d1fa76f8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 27 Şubat 2014; 13:29:00 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.