Şimdi Ara

Lumia Wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: imjustone

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Asus, airties ve zyxel marka nodemleri kullanıyorum 720 ile hiçbir sorun yaşamadım. 7\24 wifi'a bağlı. Sorun modeminizde büyük ihtimal çünkü benim xperia u cihazımda Cisco modemde de bağlantıda kopma vardı. Modemi açıp kapayınca düzeliyordu.

3 farklı modemle denedim, zyxel ve airties da dahil ancak sorun hepsinde vardı. Modemden olacağını sanmıyorum.

kardeşim 4 ay olmuş çözüm bulabildin mi bendede var aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayalpaslan

quote:

quote:

Asus, airties ve zyxel marka nodemleri kullanıyorum 720 ile hiçbir sorun yaşamadım. 7\24 wifi'a bağlı. Sorun modeminizde büyük ihtimal çünkü benim xperia u cihazımda Cisco modemde de bağlantıda kopma vardı. Modemi açıp kapayınca düzeliyordu.

3 farklı modemle denedim, zyxel ve airties da dahil ancak sorun hepsinde vardı. Modemden olacağını sanmıyorum.

Bi yerde okumuştum Bi arkadaş yazmıştı bu modemle alakalı demişti. Modem 20dk internet kullanımı yapmazsan karşıdan bağlantıyı kesiyormuş tekrar bağlanman gerekiyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi. Aynı sorun bendede mevcut ve hala çözemedim o tiki atınca wi-fi deliriyor kullanırken bile arada internet gidiyor o yüzden ben kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: korayalpaslan

quote:

quote:

Malesef çözüm bulamadım. Black güncellemesiyle bi umut düzelir dedim ama o da olmadı. Yabancı forumlarda modelin şifreleme türünü değiştirme önerileri gelmişti, onu da denedim ama yine yok yine yok. Avea'nın internetini kullanıyorum mecburen. Wi-fi kullanamıyorum hiçbi zaman.

• Aynı sorun bendede var. 720 kullanıyorum.
    Up

• Bazen markete güncellemeleri geldiğinde bağlanmıyor ve ie den baktığımda da o esnada internete girmiyor sonra düzeliyor. Yaşadığınız sorun aynıysa 1520 de de var.
  • Servise vereceksen Sakarya Telekom iyi gibi.
    Bir tecrübem oldu sıkıntı yaşamadım.

• arkadaşlar ben lumia 520 kullanıyorum herhangibir wifi ağına bağlanırken wifi bağlantısı yanıt vermedi diyo yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vergili96

arkadaşlar ben lumia 520 kullanıyorum herhangibir wifi ağına bağlanırken wifi bağlantısı yanıt vermedi diyo yardım ederseniz sevinirim

Bu modemle ilgili gibi duruyor sınırlı bağlantı yazıyorsa internet gerçekten gitmiştir

• Soft rest at

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ama hangisine bağlanırsam öyle yapıyo mesela ztew300 ağına bağlanırken ztew300 ağı yanıt vermedi daha sonra tekrar dene diyo kaç kere denedim bağlanmıyo bütün modemlere böyle yapıyo
  • Bağlamaya çalıştığınız modemin fişini çekin bekleyin 5 dakika beklerken telefonu da ses kısma + güç tuşlarını basılı tutun iki zımbırtı da açıldıktan sonra bağlanın.

• Lumia 535'te de bu sorunu yaşadım.
    Modemi gerek düğmesinden gerek menüsünden defalarca resetledim. Yetmedi Firmware Update yaptım. Olmadı.
    Komşuları dolaşıp başka modemlerle denedim. Ne kadar TP-Link modem varsa hiçbirine bağlanmadı.
    Airties modemi deneyince şak diye bağlandı.

Çözüm TP-Link'ten uzak durmak.

Sıfırlamakla falan uğraşmayın, ben sıfırladım. Sıfırlama bir işe yaramadı, once veriyi tekrar telefona geri yüklemekle uğraştığımla kaldım.

Zaten daha önce internet bağlantısı sürekli kopup duruyordu, üstüne bir de wifi sorunu çıktı.
    Kimseye TP-LINK tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Nisan 2016; 16:38:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.