Şimdi Ara

Lütfen Bi Bakın Abiler...Bakınn...Lütfeen...!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 1 Deydim Hani Şu Tipleri Bilirsiniz İşte...Bende Rc Araba Dergisi Falan Okuyordum...Geldi Yanıma Biri Dedi Ki Sen Ne Anlarsın Falan...Ee Si İşte Öyle Konuştuk(kısa geçiyorum) Bana Dedi Ki Yarış Olacak Gelecek Yıla Benim Bi Arkadaş Var 2 ye 2 Yarışacaz İkimizede Araba Lazım...Şunalara Bakarmısınız Hangisi Uygun? :) Bütçemde 500tl Civarı...

212248032
    219327329
    219324963
    196400350

Sahibinden.com Dan...

Lütfen Yardımcı Olun...@

• Eğer hobiye yeni başlayacaksanız nitrolu araçlarla başlamanız önerilmez. hobiden soğumanıza neden olur. Elektrikli bir araçla başlayın

İlla bu modellerden birsini alacağım diyrsanız 196400350 ilanı uygun olanı. Ancak onu da rtr almanızı öneririm eksik alırsanız msrafınız çok artacaktr.
  • Abi Çok Sağol Bende Zaten Nitroludan Vazgeçmiştim...Sıfır El Öneriniz Varmı Peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasirSyrk

Abi Çok Sağol Bende Zaten Nitroludan Vazgeçmiştim...Sıfır El Öneriniz Varmı Peki?

Kendim hem elektrikli(fırçalı) hem nitrolu araba kullanıyorum nitrolu araba çok ayrı bir zevk verir 90 kmh hız yapıyorum otobanda :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğiniz bütçe ile iyi bir şey istiyorsanız 2. el bakmalısınız. yok sıfır derseniz himoto hsp gibi maraları araştırın. 2. el olarak slash bakın derim.
  • Haklısın Abi O Oda Ayrı Bşrş zevk....
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    Peki Çook Sağolun... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.