Şimdi Ara

Lütfen İlgilenin Çok Acil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce Samsung Galaxy S4 aldım ilk şarjı bitirip dolana kadar yani ortalama 3 saat şarjda bıraktım ama çok sarj yiyor bir hıyar arkadaşım dedi ki şimdi de 8 saat şarj etsen olur tabletinde öyle olmuş sizce olur mu bir başka s4 kullanıcısı arkadaş dedi ki bir şey olmaz 1 haftaya kadar pil gerçek performansına kavuşur lütfen yardım edin çok acil sayın adminler eğer forumda varsa link atınız !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ölmüş artık o cihaz. Yapılacak bir şey yok. İlk sarjda 7-8 saat tutmalıydın. Ama sevdim seni istersem şu mübarek Ramazam Ayının şerefine telefonu senden 100 TL'ye alayım Ama bu kıyağımı da unutma bak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 um var sarj ede ede duzelir

• Admnler ne linki atacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dendeny

Arkadaşlar 2 gün önce Samsung Galaxy S4 aldım ilk şarjı bitirip dolana kadar yani ortalama 3 saat şarjda bıraktım ama çok sarj yiyor bir hıyar arkadaşım dedi ki şimdi de 8 saat şarj etsen olur tabletinde öyle olmuş sizce olur mu bir başka s4 kullanıcısı arkadaş dedi ki bir şey olmaz 1 haftaya kadar pil gerçek performansına kavuşur lütfen yardım edin çok acil sayın adminler eğer forumda varsa link atınız !!!!!!!!!!!!!!!!!

Telaş yapma düzelir.Hiç olmadı bir batarya alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Ölmüş artık o cihaz. Yapılacak bir şey yok. İlk sarjda 7-8 saat tutmalıydın. Ama sevdim seni istersem şu mübarek Ramazam Ayının şerefine telefonu senden 100 TL'ye alayım Ama bu kıyağımı da unutma bak...

Ben 150 ye alırım bak çok fedakârlık yapıyorum.

• batarya değiştirin
  • En geç 1 ayda bataryanız tam randımanını alacaktır almazsa batarya değiştirirsiniz olur biter
  • Hicbir sey olmaz hocam. Zamanla kendine gelir.

• Herkese teşekkür ederim ama zaten telefon çok aşırı ısınıyordu bunu fark eden arkadaşım geri vermem gerektiğini söyledi daha alalı 4 gün oldu bugün vereceğim :D Değiştirirler umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.