Şimdi Ara

Lütfen İptal Dilekçesi Örneği (Türk.Net iptal dilekçesi örneği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
73.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilekçede "sabit telefon ve internet hizmetimin iptal edilmesini " diyoruz ama telefonu iptal edersek daha sonra açılması için uğraştırmaz mı?
  • https://turk.net/iptal/
    kimlikte lazım mış ...
  • Böyle firmanın da vereceği hizmetin de.. 1 aydır evde kurulum randevusu almak için arayacağız diyorlar tık yok. Arıyorum, müşteri hizmetlerine bağlanmak zaten başlı başına ayrı bir vaka. Şanslıysanız müşteri hizmetlerine yönlendiriliyorsunuz, yoksa sesli yanıt ile uğraşıp duruyorsunuz. Neyse, müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlanıp durumu izah ettim ve aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim. "Tabi efendim ben not aldım sizi arayacağız iptal işlemleri için" dediler, üstünden 2 hafta geçti hala ne arayan var ne soran. Bir de "biz faturalandırmaya başladık haberiniz olsun" diyerek bir fatura iliştirip mail göndermişler. Daha kurulum işlemlerini tamamlamadan faturalandırmaya başlamak nedir ya? Arıyorum sesli yanıt çıkıyor, "2 iş günü içinde arayacağız sizi iptal işlemi için" diyor ama tabi ki aramıyorlar. Mesaj attım, online işlemlerden not bıraktım, destek kaydı açtım, şikayet dilekçesi yazdım ama nafile. Böyle bir ahlaksızlık görmedim ben. Şimdi iptal dilekçesi fakslayacağım, umarım kabul edip iptal ederler aboneliğimi. Ne lanet bir firmaymış.

• sorunu btkya ilet
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    onu da yaptim ama ordan bir sey cikacagini pek sanmiyorum
  • frknilisu F kullanıcısına yanıt
    İsi iyice civittilar faturavs gelirse thh ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de baslayamayan 2 aboneligi de iptal ettirmek icin faks yollayacagim bakalim. Birinde vdsl destekliyor dediler, adsl bagladilar. Nedenini soruyorum cevap da yok.

Diger arkadas icin de evde adsl vardi ttnet. Onu tasiyalim dedik. Yapamadilar. 20 gundur bekliyor hala. Onu da bugun iptal ettirecez. Baslamadan bitti turknet bizde.

• Arkadaşlar, ben de iptal için niyetlenen bir Anadolu insanıyım. Bunu iptal ettik diyelim, tavsiye edeceğiniz bir ISS var mı ? Forumda bir kaç yerde Netspeed, Millenicom gibi firmaların ismini okudum, bunları tavsiye edermisiniz ?
  • Merhaba,

Benzer bir sorun bende de olduğundan bana göre en uygun seçenekleri altta size iletiyorum. İşinize yaraması dileği ile.

https://www.netspeed.com.tr/adsl-tarifeler/

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

Bu dilekçeyi nası oluyorda kabul etmiyorlar ya ben 2 kere abone oldum 2sindede rahatlıkla kapattim hatta babamın üzerineydi hattın biri bilgilerini aldim imzayı ben attim imzayı kontrol bile etmemişlerdi faxladıktan sonra 3-4 gün içinde aradilar iptal ettik 2 aboneliktede sorunsuz iptal ettim bilmiyosanızda dilekçe yazmayı googledan direk çıktı alın üstüne sadece bilgi doldurmak kalsın ben yazmayla uğraşmayıp öyle yapiyorum
    hocam dılekce ornegını atma imkanınız var mı bende bu gun fax gonderıcem turknete
  • Mehmetcan788 kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlarda vardı.
    www.docdroid.net
    adsl_hizmet_iptal_YENI.pdf
    https://www.docdroid.net/3Z1rmcQ/adsl-hizmet-iptal-yeni.pdf

• İptal ettirmeden direkt başka bir firmaya geçiş yapsak üstlerine geçirmiyorlar mı?
  • Oyuncu82 kullanıcısına yanıt
    Şu an Turknet te kullandığınız internet turknetin kendi altyapısı olan yapa sistemi mi yoksa vae sistemi mi

• stranger3458 kullanıcısına yanıt
    VAE. 1 haftadır internetim yok Telekom ekipleriyle yaptığım konuşma sonucu Türknetin onay vermediği yönünde. Kafayı yemek üzereyim 4 bir yandan destek kaydı oluşturuyorum ama nafile.
  • Faks gönderirken dilekçeyi hazırlayın, ayni sayfaya kimlik fotokopisini ekleyin, tek sayfada imzalayıp gönderin.

• Oyuncu82 kullanıcısına yanıt
    Vae altyapısında iseniz diğer firmalara başvurarak geçiş sağlayabilirsiniz

• stranger3458 kullanıcısına yanıt
    Evet bugün kendim sordum Netspeed için tek aklımda kalan telefonsuz olmasıydı. Aile evimdeyim o yüzden telefonsuz bi sağlayıcıya geçmeli miyim bilmiyorum.
  • bende iptal için gönderdim telefona yazılı iptal talebiniz isleme aldık diye mesaj geldi kendi online işlemler sayfamdan belgeyi görebiliyorum sisteme dahil etmişler ama fax ın çözünürlüğü düşük olduğundan faxda ki kimlik fotokobisi net gözükmüyor sorun olur mu çünkü askere gideceğim askerde iken bunlar ile uğraşamam.
  • Bugun iptal edeceğim mail olarka bana şunu demişler.

"Sistem üzerinden de hizmet iptalimi istiyorum diye kayıt açmanız gerekmektedir"

sistem üzerinde bunu nereden bulacağım?_
  • Tarih ……../……/………….

TurkNet Müşteri Hizmetleri'ne,

Almakta olduğum ……………….. numaralı telefon hattına ait adsl hizmetimin ……… ……………… ….. ………
    ………. sebeplerden dolayı iptal edilmesini talep ederim.

Ad, Soyad:
    Telefon no/ABONE NO :
    İmza:
    Dilekçedeki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.