Yaw arkadaşlar yazmayalım bişey bu altlarda kalsın.Yarın bir gün zor durumda kalırsak o zaman kullanırız.Şimdi boşuna israf etmeyelim burayı.Sağ baştan boşaltalım lütfen...
aha bitane daha yazdım
Ne gıcığım yaw
kirası kaça buranın? depozito,peşi kira vermem ona göre...
Şu anda burası satılık veya kiralık değil.ben buranın üst kullanım hakkını 49 yıllığına satın aldım.Şu anda buraya bişey yapmak istemiyorum.Torunuma saklıyacağım burayı...
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
dikkat cekmenin başka bir versiyonu daha....
kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
quote:
kesinlikle
Yaw kardeşim bu bölümün adı ne?Hep beraber söyliyelim: GEREKSİZ MESAJLAR Neymiş GEREKSİZ MESAJLAR.Yani burada istediğimiz gibi topic açarız.Sana mı soracam ne yazıp yazamayacağımı.Sen niye yazıyorsun madem buraya.Siz topic açınca dikkat çekmiyonuz da biz açınca mı dikkat çekmek için uğraşıyoruz.Dikkat çeksem nolcak,sanki mesaj sayısı mı artıyo bu bölümde.Yaw biraz daha akıllı olun,İLERLEYİN BİRAZ...
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
quote:
kesinlikle
sizin yaptığınız da dikkat çekmenin son sürümü... "ben cool adamım, uğraşmam böyle şeylerle" demeye çalışıyorsunuz... o zaman ne işiniz var gereksiz mesajlarda... isterseniz küresel ısınmanın alabalık üretme çiftlikleri üzerindeki etkilerinden konuşalım...
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
hey gidi günler hey.Zaman nasıl akmış geçmiş.Nelerle uğraşmışız:)
quote:
Orjinalden alıntı: trigger
hey gidi günler hey.Zaman nasıl akmış geçmiş.Nelerle uğraşmışız:)
2senelik konu yaa
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin__58 2senelik konu yaa
Ben de ondan zaman nasıl akmış geçmiş dedim zaten. Neyse yazmayalım buraya bir şey.Konu altlara gitsin.Madem saklayacağım demişim konuyu saklansın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme