Bildirim
LÜtfen sinirden gerilimden kafayı yedim yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp! lütfen yokmu bi yorum yapacak lütfen -
Gelmeyebilir çünkü kontenjanları düştü galiba.Başka nereleri yazdın? -
Kesin gelir ya da kesin gelmez diye bir sey soylemek mumkun degil. İnsallah yerlesirsin ama malesef ki zor gorunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga çok kötü oldum ya, yıldırım beyazıd ing. yazdım oda aynı yaklaşık 32k, gelme ihtimali yüzde kaç sence? Kontejandan filan gelebilir mi? -
Birde bi önceki sene 36800 ile almış heralde bu sene dahada yükselir girmem imkansız :'((((((( -
Dostum ne hissettigini cok iyi biliyorum. Benimde siralama 26k, istedigim bolum 23k. Kontenjan artmissa girme ihtimalin daha da yukselir. Allah'tan umit kesilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim açıkçası gelmeyecek ön taraflarda kontejanlar zaten azaldı o üninin kontejanı artsa bile yine diğer yerlerin azalması bizim tercihlere vurcak. Canın sağ olsun
Hem makine değil de 37 bin sıralamalı çok iyi üniler vardı diğer bölümlerde. İstanbul bilgisayar falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 9 Temmuz 2015; 12:39:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugr097
Dostum ne hissettigini cok iyi biliyorum. Benimde siralama 26k, istedigim bolum 23k. Kontenjan artmissa girme ihtimalin daha da yukselir. Allah'tan umit kesilmez.
kardeşim aynen ya, yanlış bakmışım geçen sene 31900 ile almış öndan once 29400 gerilemiş 2500 bi o kadar daha gerilese gelme ihtimali çok yüksek şuan biraz daha iyiyimhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m9.gif
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X