herzman buffer lvl 56 bufferim war ama bir 57 yapamadım gitti :))))
buffer hem lwl hemde np kasar bızım kafede ::reunedt:: dıe abı war 61 lwl elınde mırage sword +4 war tek basına harpy kesıo dusun artık hem scroll derdı yoq
60 hatta 62'ye kadar buff/heal judgement gelince rezz/heal.
57 DE PARTY HEAL AÇIP BİRAZ NP YAPCAM NOVA TOWNDA.SONRA LVL İÇİN BUFFER A DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Bence tamamen buffer olarak kal hatta battle priest ol buff+heall yap bak o zaman neler oluyo. Lvl ları nasıl atladığını sen bile farkedemezsin
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
60 a kadar buffer dur (eğer cz de adam kesmek istiyorsan 62 ye kadar buffer ) sonra rezzer/healer ol en iyisi böyledir benim görüşümce
+1 62 de judgement açılınca spr oluyo!!!!
Lvl 57 de buffer fazla np kasamaz.Ama 57 de healer daha çok np kasar.Benim görüşüm bu.Lvl için tabiki buffer.
lvl 57 de biraz np kasayım healer olarak sonra reskill yapıp buffer olayım ve lvl kasıım sonra tekrar rezzer-healer oluyım.Sizin görüşünüz nedir?
her zaman için bufferi terzih ederim ama para kazanmak istersen 60 master olduktan sonra healer olup 720 hp pot yapabilirsin.
lvl kasmak için buffer daha ağır basıyor gibi.Yorumlarınız için saolun.
buffera döndüm
mymoruk cvbınız bekleniyor
Buffer 63 lvl da çok iş yapar bu level da istediğini yap derim.
63 lvl da yan skili heal olarak verirsen 1920 healin açık olur hemde 300 ac ile 1500 buff ın. Judgement le de ortalığı kasıp kavurursun.
lvl 54 1920 heal / 960 all party heal var buffmı healmı olsam. lvl kasablmek ıcın.
quote:
Orjinalden alıntı: PosioN
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Kolaylığıda göz önüne almakta fayda var Healler pk'da memberlar ile birlikte gider ama buffer townda oturur,kıç büyütür
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Healer her zaman daha fazla np ve exp kasar...
Ama hicbir buffer cz ye oturmak icin gitmez ve sıradan party lere girer...
Healer nowa town ya da mage party lerine girer
o da doğru kararsız kaldım gene
sen healer da kal hem np kasarsın nova town partylerinde filan warriorların arkasında hemde ex kasarsın gidersin bi apos partysine girersin hem de bosslarda işe yararsın bosslarda buffer almıolar genelde scrool kullanıolar healden şaşma bendede lvl 61lik heal vardı takılıodum warriorların arkaya np yağmuru na tutulardı beni ama soradan carı çaldılar
rezzer ol sen
buffer daima iyi kasar beyler cz de de ex partylerinde de healer lwl 57 de 960 grup heal açılır 60 da da 10k grup heal açılıır healer ların 54 skill i tek bir kişiye sadece 10k healt basar... lwl 60 a kadar healer olmak saçma hem çok pot yer hem de para yer ama buffer o kdar pot ve para yemez benim yavsiyem BUFFER
quote:
Orjinalden alıntı: McNerO
Buffer lvl kasar Healer para kasar Rezzer np kasar (parada kasabilir duruma göre değişir) Kasar hood her şeyi kasar :)
+1
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
buffer daima iyi kasar beyler cz de de ex partylerinde de healer lwl 57 de 960 grup heal açılır 60 da da 10k grup heal açılıır healer ların 54 skill i tek bir kişiye sadece 10k healt basar... lwl 60 a kadar healer olmak saçma hem çok pot yer hem de para yer ama buffer o kdar pot ve para yemez benim yavsiyem BUFFER
sen intçi preistlerde ne kdr mana olduğunu biliomusun 2 tane podla saatlerce apos dönmüşlüğüm var