Şimdi Ara

LVL81 STR GLAVİE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA İSMİM BARIŞ TRABZONDA OTURUYORUM LVL 81 %20 14K SP Sİ OLAN STR GLAVİE CHAR SATIYORUM TÜM İTEM DURUMU RESİMLERDE MEVCUTTUR BEN GENEDE KISACA BİR BİLGİ GEÇEYİM CHAR FULL STR 72-77 FULL BLUE GARMENT VE ACC SET HEPSİ +5 ELİMDEKİ 72+5 GLAVİE CRİT12 PHY%61 FULL DÜR 200M TOPLAMDA PARASI VAR ÜZERİNDE.

KASADA PREMİUM PLUS VAR VE MAYMUN CANLARDIRMASI D8 İMMORTAL TAŞ VE 4 LVL SİLK LE SKİLL KAPATMA VAR CHARDA LVL 1-6-16 SOS SUN SİLAH VE KALKANLAR SS LERİ ATIYORUM ORADAN GEREKLİ OLANLARI GÖREBİLİRSİNİZ

CHAR SATIŞ FİYATIM 350-400 YTL ARASIDIR PAZARLIĞA AÇIĞIM İLETİŞİM NUMARAM
    : 0535-555-83-95
    HIRSIZLARA KAPTIRACAK CHAR YOK BENDE CİDDİ OLANLAR ARIYABİLİR AMA SADECE CİDDİ OLANLAR

FİRE 81
    HEUKSAL81
    LİGHT 70
    COLD 68

İLGİLENENLER LÜTFEN ARASIN

Char Adı ve Serveri : NoU_T_Trinh Poseidon serverı
    Build Bilgisi : Str lvl81
    Ödeme Opsiyonu : Peşin
    Başlangıç fiyat: 375ytl
    Bitiş Tarihi : yok
    Bitiş zamanı: yok
    Hemen Al : 0535-555-83-95 bu numaran bana ulaşarak charı satın alabilirsiniz
    Özel Notlar : charda hiçbirşey eksik değildir herşey fulldür
    Resimler : tek resim koydum diğerleri sığmıyor

NOT: diğer ss lerin hiç biri 200kb dan küçük olduğundan ekleyemedim ben size kısaca söyliyim fire lvl 81 kadar her skill max heuksalda öyle light lvl 70 e kadar max ve cold lvl 68 de 14k sp var arkadaşlar charda hiçbir hile yoktur almak isteyenlere duyrulur çok uyguna satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan61 -- 30 Mayıs 2008; 12:45:54 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm

Burayı oku sonra aç konuyu istersen
  • muharrem_amigo@hotmail.com ekle kousalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.