Şimdi Ara

LYS Başvuru Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce internetten bireysel başvurumu yaptım fakat her şeyi doldurup işlemi tamamlaya bastıktan sonra servere ulaşılamıyor filan tarzı bir hata verdi bende bir daha tıkladım yine aynı hatayı aldım dedim heralde bir problem var yapılmıyor basvuru neyse o sırada bireysel basvuruya tekrar tıkladım ve başvurunuz daha önce ulaşmıştır filan dedi bende oldu diye dusundum aday bilgilerime tıkladım bilgiler filan doğru ama resim filan hiç bir bilgi yok yani ygs basvurusuyla nerdeyse hiç alakası olmayan bir sayfa çıktı karşıma( herkeste oyleymis galiba? ) içime bir kurt düştü acaba bir sorun olur mu diye (bir de hata alınca filan) :)
    Aynı durumla karşılaşan başka biri var mı yada bu durumdan dolayı bir sorun çıkar mı?
    iyi forumlar :)

• resim olmuyomuş galiba
  • bende de resim çıkmadı... bu arada siz mezun musunuz yoksa son sınıf mı. Son sınıflar da internetten başvuru yapabiliyor değil mi?
  • Ben son sınıfım ve internetten başvuru yapabildim. Neyse şimdi düşünüyorum da bir problem yasamam herhalde bahsettigim problemden dolayı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.