Şimdi Ara

LYS Başvuru Sürecini Kaçırdım - Yardım Gerekiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: TaiChiChuan

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kararlı Adam

Gunlerdir kendini bosa kandiriyorsun dostum; uzgunum.
    Ek sure verilseydi yukarida belirtildigi gibi guneydogu genelinde degil, tum Turkiye geneline verilirdi.

O arkadaşın ne söylediği umurumda değil.

Ben Ösym görevlileri tarafından yapılan açıklamaya ve sunulan lys ek sure önerisine önem veriyorum.

dostum moralini bozmak istemem ama senin dediğin başbakana gen soru önerisi ygsden sonrada hatalı sorular için verilmişti açıklama bile yapılmadı üstelik 11 sorunun gatalı olduğu iddaa edilirken 2 soru iptal edildi.

http://www.egitimajansi.com/haber/chpden-basbakana-osym-baskani-hakkinda-bir-sorusturma-acilacak-mi-haberi-49893h.html

Söylediğim Lys ek süre önerisi 20 Nisan'da Başbakan'a sunuldu.

Sizin söylemiş olduğunuz tamamen farklı bir konu.

Bu haftaiçi 20 Nisan'da sunulmuş olan lys ek süre önerisine cevap verilmesi bekleniyor.

Edit: Ygs soru önerisi ne alaka anlayamadım cidden? Ek süre ilr soru önerisi nasıl karıştırılıyor...

ortada hatalı yağılan bir iş var, buna karşın hatayı düzeltmeme var, ihmalkarlık var ve başbakan bu konuya cevap vermiyor, ortada tamamen hak ve adalet ölçüsünde önceden verilen bilgilere göre uygulanmış bir olay var siz kendi hatanızdan dolayı kurallara uygun olarak yapılmış planlı bir olayın tekrarını istiyorsunuz ve başbakanın buna cevap vermesini bekliyorsunuz bunu kıyaslamanız için yazdım ösym bu zamana kadar böyle bir ek süreyi hiç bir sınav için tanımamışken lys için vermesini beklemeniz sadece kendinizi kandırmak olur, ösym 5 dk bile uzatsa bütün sınavlar için böyle bir talep gelecektir ve ösym bunun alından kalkamayacağını çok iyi biliyor

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 5 Eylül 2016; 1:06:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

quote:

quote:

Güneydoğu tarafına verildiğine göre Batı tarafına daha doğrusu ülke geneline de verilecek yüksek ihtimal.

Ülke geneli için Lys ek süre önerisi sunuldu çünkü Başbakana.

Tam tersine, eğer uzatılacak olsa güney doğuyla beraber haberini verirlerdi. Üzgünüm ama dediğim sonuna kadar doğru. Üzüldüm adına. Seneye artık.

Evet evet kesinlikle dediğiniz sonuna kadar doğrudur..

Ösym'yi aradığımız zaman bize liste hazırlanıyor denmesinin sebebi nedir o zaman?

Ve bu hafta içi Başbakan'ın ülke geneli lys önerisine cevap verecek olmasının sebebi nedir o zaman?

Konuşmak için konuşmayalım...

Dostum ben sana basbakanin cevabini soyluyorum zaten. Uzatilcak olsa doguyla beraber uzatilirdi. Bak zor demiyorum uzatilmasi, imkansiz. Gercekten uzgunum adina. Ama duygularinin mantiginin onune gecmesine izin verme alistir kendini.

Ben ek süre önerisini ve Ösym görevlileri tarafından bize söylenenleri yazdım ve yardım istedim.

Konunun başında da kimse negatiflik yaymaya gelmesin dedim.
    Yardım edecekseniz amenna fakat konuya gelip konuşmak için konuşup sonra fa mantıklı olun deniyor. Şaka gibi..

Neyse arkadaşlar, biz çalışmalara devam edelim, yardım eden olumlu düşünen herkese çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güneydoğu tarafına verildiğine göre Batı tarafına daha doğrusu ülke geneline de verilecek yüksek ihtimal.

Ülke geneli için Lys ek süre önerisi sunuldu çünkü Başbakana.

Tam tersine, eğer uzatılacak olsa güney doğuyla beraber haberini verirlerdi. Üzgünüm ama dediğim sonuna kadar doğru. Üzüldüm adına. Seneye artık.

Evet evet kesinlikle dediğiniz sonuna kadar doğrudur..

Ösym'yi aradığımız zaman bize liste hazırlanıyor denmesinin sebebi nedir o zaman?

Ve bu hafta içi Başbakan'ın ülke geneli lys önerisine cevap verecek olmasının sebebi nedir o zaman?

Konuşmak için konuşmayalım...

Dostum ben sana basbakanin cevabini soyluyorum zaten. Uzatilcak olsa doguyla beraber uzatilirdi. Bak zor demiyorum uzatilmasi, imkansiz. Gercekten uzgunum adina. Ama duygularinin mantiginin onune gecmesine izin verme alistir kendini.

Ben ek süre önerisini ve Ösym görevlileri tarafından bize söylenenleri yazdım ve yardım istedim.

Konunun başında da kimse negatiflik yaymaya gelmesin dedim.
    Yardım edecekseniz amenna fakat konuya gelip konuşmak için konuşup sonra fa mantıklı olun deniyor. Şaka gibi..

Neyse arkadaşlar, biz çalışmalara devam edelim, yardım eden olumlu düşünen herkese çok teşekkür ederim.

Günde 2-3 saat çalışsan yeter 11 ayda ygs&lys rahat biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu haftaiçi her şey belli olacak gibi arkadaşlar.
    Çalışmalar devam ediyor, sosyal medya da duyuldu konu.
    Mağdur sayısı aşırı fazla.

• Yukarı. Aynı durum bende de var

• son durum nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.