Şimdi Ara

LYS ÇALIŞMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 Günlük Bir çalışma programı sizce nasıl ? ( Numaralar Denemeyi gösterir hergüne 1 deneme )
    https://twitter.com/sonlys_bukucu ( Twitterı programın başlangıç tarihiyle kullanmaya başlayacağız)

LYS ÇALIŞMA PROGRAMI LYS ÇALIŞMA PROGRAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martıkaş -- 20 Mart 2015; 16:03:21 >

• çaldım
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martıkaş

yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
    çaaaaaaaaaaldım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliemero

çaaaaaaaaaaldım!

Alıntıları Göster
    cok uzun değil mi 80 gün o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkral2397

cok uzun değil mi 80 gün o.O

Alıntıları Göster
    Sayısal olduğu için program değil 1 gün 1 saat bile lüxümüz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martıkaş -- 20 Mart 2015; 0:53:14 >
  • quote:

Sayısal olduğu için program değil 1 gün 1 saat bile lüxümüz yok

Alıntıları Göster
    türevi 5 integrali 6 günde halletmek zor değil mi ?
  • dershane mi verdi ve hangi dershane ?
  • bide esit agirligi olsa sunun
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Tabiki zor fakat konu olarak bitirip denemelere geçeceğimiz için ve bir denemede 15-20 türev-integral oldugu için yeterli diye düşündüm sıkıştırılmış bi program
  • quote:

Tabiki zor fakat konu olarak bitirip denemelere geçeceğimiz için ve bir denemede 15-20 türev-integral oldugu için yeterli diye düşündüm sıkıştırılmış bi program
    Programın sonundaki numaralar denemelerdir. Ben kendim tercih olarak FEM Simetri Denge Denemeleri (20li) aldım tavsiyemdir.
  • quote:

Programın sonundaki numaralar denemelerdir. Ben kendim tercih olarak FEM Simetri Denge Denemeleri (20li) aldım tavsiyemdir.

Alıntıları Göster
    son zamanlarda cok gamanırsın sıkı değil seni sıkıştırır bu ufak bi aksama olsa bozulur dişliler sonra yapamadın diye tamamı puff olur ufak bi açık bırak
  • quote:

son zamanlarda cok gamanırsın sıkı değil seni sıkıştırır bu ufak bi aksama olsa bozulur dişliler sonra yapamadın diye tamamı puff olur ufak bi açık bırak

Alıntıları Göster
    aslında yok yok iyi yapmıssın yav begendim bende (ç)aldım

Allah razı olsun ;)
  • quote:

aslında yok yok iyi yapmıssın yav begendim bende (ç)aldım

Allah razı olsun ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunun tm ve sözel versiyonunu hazırlayan var mı?
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yok arkadaşla yaptık ikimizde sayısal oldugumuz için yapamadık onları ne yazıkki
  • fkral2397 kullanıcısına yanıt
    Bro sanırsam bünyen günde 4-5 saatin üstünde ders çalışmaya alışık değil bu programı ygsde de yaptık 5 günü geçtiğinde eğer eksiksiz konuları çalıştıysan yaparım hissi daha kuvvetli bastırıyor :) yani her şeyde oldugu gibi Başlamak-Devam ettirmek ve Noktayı Sınavda koymak
  • quote:

Ne yazıkki yok arkadaşla yaptık ikimizde sayısal oldugumuz için yapamadık onları ne yazıkki
    Hepsine bir arada bakınca korktum bir an nasıl bitecek bu konular :( Bir de ygs sıralamanız nedir
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Ben 3,5 dönem boyunca teşekkür bile alamayan bir insanım ve ygsde sadece 60 günlük bir programla 80 bine girdim bence başarıdır; olabildiğini gördüğüm için seneye tekrar hazırlanıcam ve hedef çok daha yüksek olucaktır emin olabilirsin
  • quote:

Ben 3,5 dönem boyunca teşekkür bile alamayan bir insanım ve ygsde sadece 60 günlük bir programla 80 bine girdim bence başarıdır; olabildiğini gördüğüm için seneye tekrar hazırlanıcam ve hedef çok daha yüksek olucaktır emin olabilirsin
    Harika
  • Boş kısımlar ne acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.