Şimdi Ara

LYS TERCIH LISTEMI INCELEYP YORUMLARMISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98 bin oldum tm2den o yuzden ozel unıversıtelerı yazıyorum ama vbazılarınn ısımlerı duyulduk hukuk egıtımı kotu oluyormus ben susekılde hazırladım bı lıste okuyanlar acıklarsa okuluyla ılgılı veya arkadaşı okuyanlar çok iyi olur:

1-Kültür hukuk
    2-bilgi hukuk
    3-bahcesehır hukuk (ıngılızce)
    4-beykent hukuk
    5-kadırhas hukuk
    6-kemerburgaz hukuk

ekstradan aydın hukuk ve istanbul ticaret var goruslerınıze gore sıralamaya koyabılırmısınız iyiyse. aydın para tuzagıymıs ama babam sorup duruyor emınolşmak ıstıyorum egıtımı nasıl ?

• up
  • Dostum abimin bir arkadaşı Kadir Has hukukta okuyor. Bana dediği şey şu: Kadir Has'ı yazma arkadaşlarına da yazdırma. Ben de 161 bin oldum. Vakıf istiyordum. Vakıf yazacağım.

Şimdi sana bir şey diyeceğim ama nickime aldanma. Bir zamanlar hedefimdi orası o yüzden nickimi öyle yapmıştım.

Özyeğin'in hukuku gerçekten çok iyiymiş. Aklından bulunsun derim eğer sıralaman yetiyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi'yi birinci sıraya çıkarmanı Kültür'ü üçüncü sıraya indirmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özyeğin bende isterimde karşıdan yazmayı dusunmuyorum ondan bu yaka olsun benım olsun
  • Kadir hası beykentin üzerine cıkartabilirsin. Ancak kalite ve akademik kadro acısından sırasıyla kültür, bilgi,bahçeşehir doğru bir sıralama arkadaşım. Bol şans!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla açık ara kültür hukukta birinci. Her araştırma bunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn

özyeğin bende isterimde karşıdan yazmayı dusunmuyorum ondan bu yaka olsun benım olsun

İstanbul'da olduğunu belirtmediğin için öyle yazdım.
  • kadir hası 3e yazmayı dusunuyorum ulasım olarak daha kolay kultur ve bılgı gelmezse ıo gelsın barı ama bahcesehruıde 30 bın kadır has 38 :D fark var o aklımı çeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.