arkadaşlar benim bu sene bitti 2 senelik tercih yaptım tuttu elektrik elektronik bölümüyüm şu yeni açılan mtoklar var puanları düşük oluyor normal mühendisliklere göre benimde kafamda birşeyler oluştu acaba bu sene dersaneye gidip birazda kasıp bu mtoklara girebilirmiyim baktımda bu sene baya bi düşüş var özellikle min 317 puanla elektronik müh kazanabiliyosun hemde güzel ünilerde elektronik olmadı mekatronik olabilir o olmadı puanıma uygun mtok seçebilirim sonuçta baktığımda baya puanları düşük fakat dediğim gibi ben bu sene hazırlanırsam sadece şu mtoklar için hazırlanırım ama işte lysden 300 e yakın puan yapabilirmiyim temelim 0 mat olsun fizik olsun geometri desen g sini bilmem yada lys de 300 yapmam için neler lazım yani mesala mat 10 net fizikten 10 net türkçeden 10 net yapsam 300 puan gelirmi bu tarz hesaplamalarda yapsam benim için yeterli çünkü biliyorum ne kadar kassamda bi yerlerden patlak vericem mesala bi arkadaşım ygs den 400 yap lysden 250 bile yapsan 300 çok rahat geçersin gibi şeyler söyledi benimde aklımda bişeyler oluştu ygsden güzel bi puan yapıp lysdende bi 250 yapsam okuldan gelecek puanda var tabi 300e hatta 330 lara kadar ulaşabilirmiyim bunun için ygsden kaç yapmam lazım lysden kaç yapmam lazım lysde ağırlık verebileceğim konular hangisi olmalı
ve birde birşey sorucam bu sene 2 senelik tuttu seneye hazırlandığımda 4 seneliğe puanım düşer mi acaba ?