Şimdi Ara

m bende mi problem var acaba...Sorularım var Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    48 level hunter zhuang the ruthless blade karakterim var ve satılık....

Sorular:

gemler kazılıyor ya su 2 tane 55 lvllik yaratığın oldugu magarada onları nasıl kazıcam
    vurmaya calısıyorum olmuyor bir türlü bunları 2. karakterimle deniyorum o da 48 level warior

clan/guild/house ne deniliyorsa işte 43 levelken 10m verip kendime bi clan actım ve sadece 3-4 arkadasım var

clan ne işe yarıyor? clan kurmanın amacı ne? bi faydası mı var da 10m verip herkes acıyor?

hunter olan diğer karakterimle kurt bile yakalayamadım bende mi problem var acaba....

hayvana 6-10 arası canı kalana kadar vuruyorum sonra tame skilli kullanıyorum ve hayvanın canı doluyor....
    5 kere üst üste yapsam bile olmuyor...
    hatta 48lvl lik o şahinleri de yapıyorum onlarında canı doluyor ama bi türlü kasama girmiyor
    hayvan avlamadan önce bütün questleri yapmıs olmak mı gerekio yada özel bi görev yaptıktan sonra mı oluyor_?

en iyi görev havgisi_?

40 levelde alan büyüsü niye yokki yaw
    bos yere mi skill point harcadım ben simdi yaw_?

+3 violet spear 21 milyona aldım... cok mu ucuza kapat mısın yaw_?

cevaplar için emeği gecen herkese şimdiden cok tesekkür ederim...

• 50lvlde maden kazma skili çıkar onu boşver ben bişi sorcam o vio +3diosunda ne basılı?
    eğer sar basılı ise baya bi ucuza almışsın
    bide 40lvlde alan var spear ve kılıççı charım var ikisindede 40alan skilşi açık kılıççıda 40skilinin sonuncusu spearcıda sondan 2.si alan
  • baba suan ne basılı olduğunu bilemiyorum yaw

oyun üniversitedeki bilgisayarım da var ve ben suan bayram dolayısıyla izmirdeyim
    ve burada hiç bir internet cafede bulamadım

biri de sorularıma yanıt verirse cok sevinirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.