Arkadaşlar Phenom X4 9850 BE kullanabilmek için asus m3n-ht deluxe (nforce 780a chipset) anakartımın biosunu asus update'in en son versionu ile update ettim. Restarttan sonra değil ekrana görüntü gelmesi ramlere data akışı bile olmuyor kısacası pc açılmıyor. Büyük ihtimalle anakartın biosu çöktü, sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
Cevap için teşekkür ederim. Bende windows üzerinden bios update yapmaktan pek hoşlanmıyorum ama asusun web sitesindeki yönlendirmeler bu şekildeydi. Asus'un dvdsi ile çözüme gitmek pek mümkün değil çünkü bilgisayara sadece elektrik gidiyor başka hiç bir işlem yapılamıyor. Sanırım anakartı teknik servise yollamam gerekecek. Anakart üstünden jumper ile biosu resetlemeyi ve bios pilini psu kapalıyken çıkarıp takmayı denedim ama onlardanda bir sonuç alamadım.
ya ben internetten indrdğm bios dosyasını (.bin) asusun kendi programıyla flashlamaya çalışyrm ama sorun çıkartıyor :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme