Şimdi Ara

Mac mini boyutlarında PC arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki Mac mini'nin yanına koymak ve monitör ile klavye fareyi paylaşmak için aynı boyutlarda bir PC arıyorum ve bulamıyorum. Delirmek üzereyim. Yok mudur bu dünyada, bu boyutlarda bir PC? Çok güçlü bir şey olmasına gerek yok, temel fonksiyonları yerine getirsin yeter; tek ekstra isteyeceğim bir FireWire kapısı, tek PCI slot yeter, XP çalışacak. Toplamada da yok, satışta da. Her gördüğüm kasayı incelemeye gidince karşıma Diyarbakır karpuzu gibi kasalar çıkıyor.

Mac mini resmini yükleyemedim, merak eden buradan bakabilir.

• 1-2 sene evvel vardı görmüştüm
    Sony Vaio'ların bir satıcısı var ya Bilişim mi ne.. işte onlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam
    kare şeklinde ufacık ama daha kalındı...
    bi araştır bulursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 31 Aralık 2005 18:46:52 >
  • tarifine bir tek Shuttle. Özellikle SFF (Small Form Factor – Küçük Biçim Etmeni) sınıfında ki sistemler uyuyor
    işte sana istediğin gibi bir şey bir incele
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20051214/index.html
    bu sistem canavar gibi tan fonksiyonlu bir pc
    hiç düşünme al bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 31 Aralık 2005 23:24:41 >
  • 17*17 mini itx anakartlar var via nın biliğim kadarı ile merpada bulabilirsin. temel işlerini görür yapılan incelemede dvd izlemede sorun yaşanabilir gibi bir yorum vardı. bi defasında 5,25" boyutlarda bir p4 makina ilanı görmüştüm fakat aklımda değil eğer ince istemci düşünüyorsan armada bi tane getirtiyor transcend işlemcili olması gerek. armada nın sitesine ve merpanın sitesine bakarsan fiyatlar konusunda yardımcı olur sanırım. mac mini gibi bir pc için daha beklememiz gerekecek. psu nun notebook gibi adaptörlü olanması gerek psu çok yer kapıyor
  • Shuttle pc nin kasası mac mini yanında orantılı ve ona çok uyumlu olarak duracaktır Bu sistem kısıtlanmamış gerçek bir pc olduğundan her işini de yapabilirsin oyun ve diper profesyonel bütün uygulamalara çok uyuyor
  • mac mini zaten en ufak desktop die çıktı...zor bulaan onun akdar şeker bi bilgisayar zaten çöokta pahalı diil..
  • olm engin şu yazılarını duzelt bi ya msn dede aynısını yapıyosun hiç bi şey anlaşılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.