Şimdi Ara

macbook pro 13 biraz fazla ısınıyor sanki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihazı yeni aldım ama nette gezinirken ya da download yaparken cihaz ısınıyor değerleri veriyorum :

temperature monitor ile testleri yaptım
    işlemci 60 ile 80 derece arasında 90 a çıkıtgında fan calısıyor

boştayken 40 50 arası havalardan mı kaynaklıyor

• Özellikle wifi bağlantıda alt sol üst köşesi ısınır.
  • piliniz nasıl gidiyor ?
  • her programa bukadar güvenmeyin, iStat Menus gibi profesyonel bir program kurup tekrar not edin şu dereceleride bakalım uyuşuyormu birbiriyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

her programa bukadar güvenmeyin, iStat Menus gibi profesyonel bir program kurup tekrar not edin şu dereceleride bakalım uyuşuyormu birbiriyle

program gerçekten güzelmiş tavsiye için teşekürler boşta sıcaklık 49 derece gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

piliniz nasıl gidiyor ?

pil ömrünü battery health ile ölçtüm yüzde 101 gibi bi ömrü varmış süre olarak max 6.30 saat gördüm ilk şarjımda max 4 saat, 2. şarjımda max 6.30 saat gördüm sanırım cihaz yeni olduğu için
  • Mac için o değerler normal. Çok hafif kullanımda 50 biraz üstüne çıkılınca 60-65 arası görür. Oyuna filan girerseniz 80'in altına pek düşmüyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Mac için o değerler normal. Çok hafif kullanımda 50 biraz üstüne çıkılınca 60-65 arası görür. Oyuna filan girerseniz 80'in altına pek düşmüyor zaten.

hocam cihaz yeni ya, bende şimdi windowstan kablosuz dosya aktarıyorum 90 dereceyi görünce korktum baya :D neyse norlmase problem yok, zaten hava 35 40 derece D: :D
  • cihaz için bir problem değil, ama kucağınızda tutmayın size ileride bir problem çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

cihaz için bir problem değil, ama kucağınızda tutmayın size ileride bir problem çıkarabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.