Şimdi Ara

Macbook Pro 13-İnç i5 Mid 2012 Ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar şu anda elimde macbook pro 13 inç mid 2012 i5 var. şu anda içinde 2+2 gb ram var. ram yükseltmek istiyorum fakat 8+8 i tam destekliyor mu emin olamadım. Apple 4+4 diyor ama çoğu kaynakta 8+8 destekliyor diyor. aranızda deneyen var mı? bazı kaynaklarda referans olarak i7 modeli alınmış o yüzden i5 için fazla kaynak bulamadım.

ama daha önceden hiç ram değişimi yapmadığımdan sizin tecrübeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.

• https://everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i5-2.5-13-mid-2012-unibody-usb3-specs.html

4 GB of RAM is installed as two 2 GB modules, no slots free.

*Apple officially supports a maximum of 8 GB of RAM, but third-parties have determined that this model actually is capable of using up to 16 GB of RAM with two 8 GB memory modules.
  • 8+8 takabilirsiniz. Ramtech firmasından uygun fiyata alabilirsiniz. 8 GB DDR3 1333 Hynix marka kullandım ben 2011 mac de
  • 2012 macbookpro ramleri ddr3 değil ddr3L olmalı ... yani 1,5volt değil 1,35v Low profil olmalı... ddr3 takarsanız yoğun kullanımda Kernel hatası alabilirsiniz ... kingston, samsung , crucial vb markaların 2x8gb 1600mz ddr3L SO-dimm ATM’lerini alıp takabilirsiniz...1333 MHz almayın 1600 MHz ddr3L olmalı kesinlikle... defalarca yaptım tecrübe ile sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

8 + 8 desteklenmiyor ama insanelymac forumlarında bu şekilde ram yükseltenler varmış, nasıl yaptıklarını araştırıp ondan sonra sipariş et.

bu arada cihazına uygun ram fiyatları çok pahalı. Tam uyumlu ram almalısın, yoksa rami yoğun kullanırken anakartına zarar verebilir.

Bunun yerine cihazını satıp 8GB ramli bir model alman daha mantıklı olur, içerisinde orijinal ramlar olur en azından.
  • Merhaba,

Aynı Macbook Pro'yu halen kullanmaktayım. 2016 yılında 2 adet 8gb ram takarak 16gb ram kapasitesiyle kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım bugüne kadar. Gönül rahatlığıyla ram yükseltme yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.