|
macOS 14 tanıtıldı! İşte gelen yeni özellikler ve macOS Sonoma alacak cihazlar
-
-
-
Windows Vista
-
Nedense Windows 8'deki canlı kutucuklar aklıma geldi. Widget'ın ne olduğunu bilmeyen marka widget aşığı oldu. Samsung ve Windows sağ olsun. Bir de bu Safari'deki profiller sanki yıllardır Chrome vs. tarayıcılarda vardı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? "Geriden gelme"nin anlamını tam olarak anlamış durumdayım.
-
Bakalım pil ömrü ne kadar düşecek. Neyse havaifişekler
-
Macbook pro 2017 ve sonrası. Macbook air 2018 ve sonrası. Moderatörler düzeltirse iyi olur
-
MacOS Kes komutu yok
Galeri klasöründe albüm yapıyorum Belgeler klasörü de albüm oluyor.
Windows gibi ekranın sağına soluna yapıştırma yok.
Chrome tam ekran hiç zaman olmuyor. Adres çubuğundan kurtulamıyorum.
-
Umarım artık yüklemekten çekinmeyeceğimiz bir versiyon olur.Her yenilemede acaba mı diye korkar olduk 2 yıl sonra yüklüyor oluyoruz...
-
bu haber çok kötü ve nedense hiç anlamlı olmadı ama iki cihaz için de 2018 ve sonrası gözüküyor.
-
Hiçbir anlamlı yenilik yok cidden.
-
Malesef ya. Demin Apple resmi web sitesinden baktım da. 2017 model macbook, macbook pro ve macbook air desteği yokmuş. Çok üzüldüm ya
-
Resmi destek olmasada yüklemenin yolu var hemde tam uyumlu çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yenilik yok cidden.
-
Ventura yükleyip memnun olmayan kaldı mı acaba ? Artık hataları kapattılar mı
-
güncelleme yönünden apple en iyisi
-
son gelen ios ve macos sürümlerinde yeni ve kullanışlı neredeyse hiçbir şey yok. adını bile unuttuğum stack manager mıydı neydi onu getirdiler widget vs. güncellemeleri geliyor fakat macos'da kullanmıyoruz bile zaten.
eskiden gui'de devrimsel güncellemeler ve hız, performans, stabilite iyileştirmeleri gelirken şimdi boş ve kullanmayacağımız özelliklerden başka bir şey göremez hale geldik.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nedense Windows 8'deki canlı kutucuklar aklıma geldi. Widget'ın ne olduğunu bilmeyen marka widget aşığı oldu. Samsung ve Windows sağ olsun. Bir de bu Safari'deki profiller sanki yıllardır Chrome vs. tarayıcılarda vardı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? "Geriden gelme"nin anlamını tam olarak anlamış durumdayım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X