Şimdi Ara

Macro Nedir ? Buyrun içeri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi elinle de yaparsın 0 tepmeyi tabi mouse kullanmayı biliyorsan ..
  • madem kendi elleriyle yapabiliyorlar niye kullanıyolar
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Bunu henüz bizde bilmiyoruz. Belki alışkanlık olmuştur, bırakamıyorlardır
  • macro hile değildir fare özelliğidir diyen arkadaşlar;

hack'de hile değil anasını satayım bilgisayar özelliği.
  • Macro ile karşındakine avantaj sağlıyorsan bunun adı hiledir.
  • Hangi özelliği?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    anlaşılacak şekilde; "her mermiyi kafaya yollayacak program yazma özelliği"
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

anlaşılacak şekilde; "her mermiyi kafaya yollayacak program yazma özelliği"

Yav he he hocam diyorum size bunları nasıl bir tuttunuz helal olsun
  • Tmm madem öyle kullan o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen 100 mt saldırı tüfeği ile adama head shot yapacaksın 10 mermiden 8 tanesi hedefte olacak ondan sonrada bu hile değildir macroyu burda ikiye ayırmamız gerekiyor bir normal oyuncu fareleri ile yapılan macrolar rapidfre macrolar birde x 7 ile yapılan no recoil no spread macro ilk macro hile değildir çünkü bu macrosuzda yapılabilen bir iştir yani rapidfre macroyla 100 mt de 10 merminin 8 i hedefte olmaz yada hepsi

zaten arkadaşın videoda atış yaptığı mesafede fare kullanmayı bilen herkez buna yakın sonuçları alır önemli olan 60 70 mt den sonraki mesafelerde bunu yapabilmek işte adamlar bunu yapabilmek içinde x7 yi kullanıyor bence bunu yapmak da hiledir ha siz işe teknik yönden bakarsanız biz oyunun dosyalarıyla oynamıyoruz farenin özelliğini kullanıyoruz deyip vicdanınızı rahatlatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter82 -- 21 Temmuz 2013; 14:06:19 >
  • Öle yada böyle sonucta 3. parti bir program olmadığı için adam isterse LAN a bile getirir mouse u cayır cayır oynar ve sonsuza kadar yakalanmayacak yani artık benimsemeye başlayın derim isyan etmektense onlarla yaşamayı ögrenin aim kasarsınız BF4 de de devam edecek haberiniz olsun
  • Mouse makro kullanıp yakalanmadığını sananlar yanılıyorlar, Logitech Mouseları yakalamak çok kolay.
    X7 kullanıp yakalanmadığını sananlar çok basit CS:S indirsin ve iyi korunan bir serverda makro tuşuna bassın Auto Trigger dan ban yiyecekler.

Makro hile değildir diyen arkadaşlar, evet makro hile değil ben C++ da çalışırken makro kullanıyorum.

ama No Recoil Hack ve NO Recoil Makro arasında bir fark yok. Yani bu bir hiledir, illa .exe olması gerekmiyor.

son eklemem de şu olsun;

Lan party de Döverler la seni O videodaki gibi makinayla beraber dışarı atarlar.
  • crazymania56 C kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım Şubat ayında x7 alarak başladı bu makro olayına 5 aydır dibine vuruyor makronun halen banlanmadı banlanacağada benzemiyor.
    Cs.s değil bf3 oynuyoruz
  • burdaki asıl etmen macrodan ban yememe durumu. böyle olunca bu insanlar "bize ne yea, sen de hack kullan o zaman" tarzı triplere giriyorlar. sorsan ağlarlar ea hileye çözüm bulamadı hala diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Bir arkadaşım Şubat ayında x7 alarak başladı bu makro olayına 5 aydır dibine vuruyor makronun halen banlanmadı banlanacağada benzemiyor.
    Cs.s değil bf3 oynuyoruz

Combat Arms da 1 Yıl felan makro kullandım, yaptığı şey silahi sektirmemek felan değildi. Yİne de combat arms da Makrodan banlanan kişiler oldu ben banlanmadım.

Yani bir garantisi yok.

He banlansın, banlanmasın NO Recoil gibi bir durumu varsa hile yapıyor, hileciler eninde sonunda yakalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Hiç utanmıyor değil mi?, EA sistemini biraz daha iyi bilsem bu arkadaşı uygun yerlere postalardım bir de video paylaşmış, BF3 henüz tam olarak uzmanlık alanıma girmiyor.

Ama bunu No Recoil Hack şeklinde postalarsa herhangi biri EA bir şeyler yapar diye düşünüyorum, yapmaz ise de şaşırman gerçi çok duyarsızlar.

Bütün firmalar Nexon'u örnek almalı, Biraz pahalı ama Parayla Verdiği çoğu şeyi oyun parasıyla da sağlıyor hatta neredeyse herşeyi, bunu bir yana bırakırsak
    çok iyi çalışıyorlar hatta Vip Hile sitelerine savaş başlatan firma da Nexon şu anda bir dava sürüyor, o davayı kazandığı takdirde bütün Vip hile sitelerini tek tek indirecek o davayı örnek göstererek.

Her ne kadar Nexon şöyle Nexon böyle desem de, Yine de saygı duyulması gerek.

Bu oyun bir Nexon oyunu olsaydı yukarıdaki arkadaşın ban yemesi 3 gün sürmüştü, BF3 de bunu nereye gönderirim, ne yaparım ilgilenirler mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 22 Temmuz 2013; 22:20:30 >

tövbe de kardeşim öyle şey olur mu farenin özelliği o
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

tövbe de kardeşim öyle şey olur mu farenin özelliği o

Farenin özelliği o değil. ironi mi değil mi arada kaldım

• Macro hilenin hasıdır,tabi ki EA şuan buna hiçbir önlem almıyor ve bir şey diyemiyoruz ama bu haksız üstünlük sağladığı gerçeğini değiştirmez.Adamın biri kuytu bir köşeye çöküp ta öteki baseden yeni çıkan adamlara 2-3 mermide indiriyorsa ve bizlerin eğlenme hakkını gasp ediyorsa bu hiledir.Hepimiz şu oyuna 100 liradan fazla verdik mesele mouse almak değil gidip her oyuncu X7 alabilir ve bu macroyu yapabilir ama kişilik meselesi biraz bu.Birisi kolaya kaçar 25-2 gördüğünde mutlu olur macroyla biri 15-8 yapar bileğinin hakkıyla ona sevinir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.