Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya çapında büyük fan kitlesi bulunan ve 2K'in bi süredir geliştirdiği umularak, 2-3 senedir duyurulması merakla beklenen serisi Mafia'nın yeni oyunu artık çok yakın...

TakeTwo bir süre önce Mafia III'ün muhtemel alan adlarını tescilledi. Aşağıda görebileceğiniz alan adlarına bakarak Mafia III'ün kısa bir süre içinde duyurulacağını söyleyebiliriz.

KAYNAK : IGN

Edit : Domain haberinin kaynagi IGN'dir video sadece internette dolanan resmi olmayan bir videodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 17 Aralık 2015; 22:32:24 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 5 Temmuz 2015; 19:42:39 >
  • İnşallah eski oyunlar gibi kaliteli ve günümüzün teknolojileri kullanilarak yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene geçmiş gamescom'da MS konferansında duyururlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Ana konu bende kimseye vermem, ilk oyunu kurtlar vadisi yamasi ile deliler gibi oynamistim

http://forum.donanimhaber.com/m_100659440/tm.htm

Yeni kurallara göre güncel tutarsan senin olur ama.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    guncel tutarsam ve tabiiki diger konuyu kimse uplamazsa
  • Bismillah yav bi oyun duyurulsun vicdansizlar

• Ana konu bende sende çekişmesi içinde geçecek herhalde bu konu, nedir beyler bu kadar önemlimi yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Ana konu bende sende çekişmesi içinde geçecek herhalde bu konu, nedir beyler bu kadar önemlimi yani ?

insan sevdigi bir seyi sahiplenip ilahlastirir ya onun gibi bir sey, en azindan benim icin oyle. 1. oyunun yeri bende ayri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Ana konu bende sende çekişmesi içinde geçecek herhalde bu konu, nedir beyler bu kadar önemlimi yani ?

Bilmem benim hiç ana konum yok. :P
  • Biriniz çok sevmiş birinizin hiç ana konusu yok !! orta yolda anlaşın o halde ne diyim ;) mesela ana konu hiç ana konusu olmayanın olsun ama çok sevende sürekli paylaşımlarla konuyu hep güncel tutsun ve destek olsun böylelikle mesut bi şekilde yürüsün gitsin bu konuda :)

• Bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer geliyor galiba ciddi ciddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 30 Haziran 2015; 11:29:08 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    iyide diger konuda ctrangerin degil keske yorum yapmadan once okusaniz biraz arastirsaniz.

• Verilen cevaplara istinaden öyle bi yorumda bulunmuşum bende araştırmaya gerek duymadan, zor bişey değil biraz mantık yürütürseniz anlarsınız zaten.
  • 2016 sonu veya 2017 başı anca gelir

• O değil de oyun çıksa da oynasak ya. :) Ne zamandır 50, 60, 70li yıllarda geçen oyun arıyorum. LA Noire ve Mafia 2'nin tadı damağımda kaldı.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    anladıgım ıcın sızı uyardım zaten acın bakın bır zahmet.bır konu hakkında yorumunuz oluyorsa konuyu anlayıp oyle yapın dogru olan budur
  • teaser'da 2016 diyor 2017'ye kalmaz umarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

5 sene geçmiş gamescom'da MS konferansında duyururlar artık

Xbox one da 15 fps de çalışcakmış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.